VUČIĆ OTKRIO KOLIKO JE KOŠTALO SNIMANJE U AVIONU: Spot imao dve verzije! (VIDEO)
Foto: Adria media tv

ovo je zanimalo srbiju

VUČIĆ OTKRIO KOLIKO JE KOŠTALO SNIMANJE U AVIONU: Spot imao dve verzije! (VIDEO)

Na pitanje da li će se videti sa Tomislavom Nikolićem odgovara: Ne želim da učestvujem u rijalitiju koji mi namećete Ja nisam trgovac, sešću i razgovaraću
Objavljeno: 14:19h

Kandidat SNS-a za predsednika Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predizborni spot snimljen pre 25 dana i da je imao dve verzije – jednu po kojoj je on kandidat i drugu po kojoj bi se podržala kandidatura Tomislava Nikolića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Odgovarajući na novinarska pitanja u Vrbasu, Vučić je istakao da je spot konačno izmontiran nakon sednice Glavnog odbora SNS-a na kojoj je odlučeno da on bude kandidat.

Kako je naglasio, to nije novi avion. Iznajmljen je stari avion i koštao je između 200 i 400 evra, istakao je Vučić naglašavajući da je to mnogo manje u odnosu na ostale kandidate koji su u kampanji duže od mesec dana.

Na konstataciju novinara da je spot objavljen na Fejsbuk stranici pre završene sednice Glavnog odbora on kaže da to nije tačno.

Prema njegovim rečima, za sada u kampanji nisu potrošili gotovo ništa novca s obzirom da će produkcija spota biti plaćena tek kad izbori budu raspisani iz novca koji im zakonski pripada.

Na pitanje da li će se videti sa Tomislavom Nikolićem odgovara: Ne želim da učestvujem u rijalitiju koji mi namećete! Za njega, dodao je, politika nije trgovina, nije nikad bila i neće biti. Kako je naveo, Nikolića veoma poštuje, ali nije trgovac. "Sešću i razgovaraću, ako je to u redu, onda dobro, ako nije, šta da radimo", poručio je Vučić.

Bonus video:

Promo spot Aleksandra Vučića

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.