PUKLA TIKVA? Radulovića otkačilo troje poslanika!
Foto: Marina Lopičić

šta bi?

PUKLA TIKVA? Radulovića otkačilo troje poslanika!

Poslanički klub pokreta Dosta je bilo Saše Radulovića u Skupštini Srbije napustila su tri poslanika..
Objavljeno:

Troje poslanika Dosta je bilo napustilo je danas poslaničku grupu tog pokreta i sam pokret, u kome, kažu, ne postoje demokratske procedure i čija je uloga u presudnom izbornom ciklusu marginalizovana.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Pokret su napustili Jovan Jovanović, Aleksandra Čabraja i Sonja Pavlović.

Jovanović je na konferenciji za novinare u parlamentu rekao da su se na taj težak korak odlučili kada se ispostavilo da su uzaludna sva nastojanja da se DjB utemelji na principima demokratije i transparentnosti, za koje se rukovodstvo, kako kaže, deklarativno zalaže.

NIKOLIĆ SE NADA: Tokom dana susret sa Vučićem?!

EVO KAKO JE RADULOVIĆ REAGOVAO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:

Propuštena je, kaže, prilika da se DjB profiliše u političku partiju zasnovanu na demokratskim principima i da se nametne kao neprikosnovena alternativa sadašnjoj vlasti.

"Uvereni smo da veliki deo članstva i simpatizera pokreta deli ovakvo mišljenje", rekao je Jovanović i dodao da se ignoriše mišljenje članstva i odugovlači sa donošenjem odluke o tome kako će DJB nastupiti na predstojećim predsedničkim izborima.

Na konferenciji nisu bila dozvoljena novinarska pitanja, a Jovanović je najavio da će se u narednim danima ponovo obratiti javnosti i izneti stav u vezi sa predsedničkim izborima.

On je rekao da će taj stav biti iznet nakon konsultacija sa onim članovima i simpatizerima DJB koji će slediti primer troje poslanika koji su napustili pokret.

Saša Radulović ima 16 poslanika u Skupštini Srbije tako da njegov poslanički klub neće biti ugrožen eventualnim odlaskom troje poslanika.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.