NE ODUSTAJEM OD DOGOVORA SA VUČIĆEM: Oglasio se Tomislav Nikolić
Foto: Beta

pružena ruka pomirenja

NE ODUSTAJEM OD DOGOVORA SA VUČIĆEM: Oglasio se Tomislav Nikolić

- Neću se rastaviti sa svojom ljubavlju prema SNS i prijateljstvom prema Vučiću - rekao je Nikolić
Objavljeno: 13:54h

- Ne odustajem od dogovora sa Vučićem, a ne želim da komentarišem napade na mene koji traju danima - rekao je za Kurir predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

- Svi koji me ovih dana provlače kroz blato koje su sami stvorili me ne interesuju i ne zaslužuju da im se obratim na bilo koji način. Većina dnevnih novina laže danima protiv mene. Na mene ništa ne može da utiče i opredeli me da odustanem od dogovora sa Vučićem i SNS - poručio je Nikolić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je istakao da "ne napada nikoga, ne širi nikakve laži, ničijoj porodici ili bilo čijim prijateljima ne zagorčava život ili ugrožava slobodu".

- S pravom očekujem samo da objave i moje mišljenje, a ovih dana mediji su podeljeni na dovoljno objektivne i one koji služe nekome. Nikada nisam tražio niti imam medije koji bi objavljivali samo ono za šta im se učini da je u moju korist - kaže Nikolić, i dodao da je dužan da štiti prijatelje i porodicu.

- Neću se rastaviti sa svojom ljubavlju prema SNS i prijateljstvom prema Vučiću. Dužan sam da svoje prijatelje, a naročito svoju porodicu i odrasle unuke sačuvam od uništavanja života. Hoću da u Srbiji prestane sukob koji je otpočeo pre raspisivanja izbora, zato što bismo posle izbora mogli da imamo Srbiju zauvek podeljenu - poručio je Nikolić za Kurir.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.