DAČIĆ: Kakav raskol u SPS? Plamenka, IZVINI što nisam video ruku!
Foto: Fonet

ispao džentlmen

DAČIĆ: Kakav raskol u SPS? Plamenka, IZVINI što nisam video ruku!

- Nisam odmah primetio njenu ruku - objasnio je Dačić
Objavljeno:

- Glavni odbor SPS je odlučio da Aleksandar Vučić bude kandidat i naše stranke na izborimo, a jedan glas protiv se ne može tumačiti kao raskol u Glavnom odboru - rekao je lider SPS Ivica Dačić.

Pored njega je stajala Plamenka Laćarac, koja se juče izjasnila protiv kandidature Vučića, a Dačić nije registrovao njenu podignutu ruku.

Dačich je iskoristio ovu priliku da se javno izvini Laćarac što nije primetio njenu dignutu ruku.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nije bilo moje namere da prenebregnem tu činjenicu. Zato sam je i pozvao danas, da ne ispadne, kao što neki mediji predstavljaju, kao veliki raskol u SPS. Ona je ovde, nikakvih posledica nema za to kako je glasala, zašto je glasala i da li je glasala - rekao je Dačić.

- U SPS nema raskola, a prilikom odlučivanja o Vučiću kao kandidatu iskazano je veliko jedinstvo socijalista - rekao je Dačić.

On je objasnio da nije odmah primetio da je Plamenka Laćarac držala ruku, i da te da nije bilo njegove namere da prenebregne činjenicu da neko želi da se javi.

- Kakav raskol? O nama su pričali da ćemo da se raspadnemo zbog ove odluke, a mi smo se "potresli" juče da li je bio jedan glas protiv ili nije. Ja sam ponosan zbog tolikog broja i što smo očuvali jedinstvo partije i doneli važnu odluku - rekao je Dačić.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.