Teške optužbe Jovanova: Jeremić će u noći izbora upasti u izbornu komisiju!
Foto: Marina Lopičić

sqa sigurnošću tvrdi

Teške optužbe Jovanova: Jeremić će u noći izbora upasti u izbornu komisiju!

Jovanov je, u pisanoj izjavi, izrazio uverenje da građani Srbije ne žele da ih Jeremić vraća u vreme paljenja Skupštine
Objavljeno:

Vuk Jeremić je jedini čovek koji svakodnevno pokazuje nervozu, mržnju i frustraciju, a sada ide dalje i preti kako će u noći izbora upadati u Republičku izbornu komisiju - izjavio je danas potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Sada je svakome potpuno jasno da je Jeremić čovek koji želi da u Srbiji izazove nestabilnost, haos, sukobe i nasilje i da je spreman da uradi bukvalno sve, samo da omoguchi svojoj lopovskoj družini da ponovo otima, pljačka i bogati se", istakao je Jovanov.

foto: Fonet / Aleksandar Levajković

Jeremić je, u intervjuu za "Alo!", rekao da Vučić "ne može da pobedi u prvom krugu" zbog ccega je "svakim danom sve nervozniji i agresivniji".

Jovanov je, u pisanoj izjavi, izrazio uverenje da građani Srbije ne žele da ih Jeremić vraća u vreme paljenja Skupštine, premlaćivanja ljudi na ulici, kriznih štabova, pljačke i otimačine.

foto: Fonet

- Uveren sam i da će mu to jasno pokazati na narednim izborima, kao i da žele da se nastavi period stabilnosti i ekonomskog oporavka, koji je omoguchen zahvaljujući politici Aleksandra Vućića", istakao je Jovanov.

Naravno, Jeremić i dalje neće, ili ne sme da objasni odakle mu ogromne pare koje je već potrošio, a da kampanja nije ni počela, ko mu ih je dao i šta očekuje od njega zauzvrat, dodaje se u izjavi.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.