POBILI SE NAPREDNJACI: Sednica odbora SNS u Žitorađi završena psovkama i fizičkim obračunom! (FOTO)
Foto: Espreso

PUKLA TIKVA!

POBILI SE NAPREDNJACI: Sednica odbora SNS u Žitorađi završena psovkama i fizičkim obračunom! (FOTO)

Tuča, psovke i uvrede, razbijena brada jednom članu... Ovo je epilog poslednje sednice Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Žitorađi
Objavljeno: 23:04h

Tema je bila, ako je to važno, animiranje omladine za predstojeće predsedničke izbore.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Verbalni sukob je najpre započeo između isključenog člana koji čeka konačnu odluku centrale Velimira Mitrovića i potpredsednika SNS u Žitorađi Zorana Stajkovića. Navodno, pokušavajući da spreči da dođe do fizičkog obračuna između njih, umešao se Ljubiša Mitić, koji je izvukao najdeblji kraj jer je dobio udarac u bradu, posekotinu od dva centimetra i tri šava.

foto: Printscreen / Twiter

Mitića je udario Momčilo Nikolić, inače vozač predsednika opštine Žitorađa Slađana Mladenovića, a veći sukob sprečili su ostali članovi SNS. Mitić je nakon pregleda u žitorađskom Domu zdravlja transportovan u prokupačku bolnicu, gde mu je rana ušivena.

- Sedeo sam između Stajkovića i Mitrovića i u jednom trenutku sam ustao i pokušao da smirim strasti i da ih razdvojim jer su pale teške reči i psovke, pa je svakog časa mogao da izbije fizički sukob. Tada se umešao ničim izazvan Momčilo Nikolić i udario me - tvrdi Mitić, koji je nakon toga pozvao policiju i zatražio medicinsku pomoć.

S druge strane, Nikolić tvrdi da je želeo da spreči sukob, te da se samo branio jer je njega Mitić napao. Kaže i da mu nije jasno otkud posekotina na bradi njegovog stranačkog kolege.

Partibrejker na Vučićevoj žurci! Može li Nikolić da pomrsi račune mnogima? (FOTO)

Kako će se sve završiti?

Javna je tajna da u Opštinskom odboru SNS Žitorađa već duže vreme postoji nezadovoljstvo članova, a nezvanično saznajemo da je mogući epilog i raspuštanje odbora i uvođenje poverenika koji će pokušati da konsoliduje i ujedini članstvo pred predstojeće predsedničke izbore.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.