Jednoglasno izabran za kandidaturu, Vučić počeo obraćanje: NE ŽELIM DA ČUJEM NIJEDNU RUŽNU REČ O NIKOLIĆU! (VIDEO) (UŽIVO)
Foto: Fonet

čeka se odluka

Jednoglasno izabran za kandidaturu, Vučić počeo obraćanje: NE ŽELIM DA ČUJEM NIJEDNU RUŽNU REČ O NIKOLIĆU! (VIDEO) (UŽIVO)

Vučić završio obraćanje u Sava Centru, pristalice ga oduševljeno ispratile...
Objavljeno: 19:18h

19.15 Vučić - "Idemo da ih pobedimo sve zajedno i to ubedljivo, živela Srbija", ovom rečenicom je Vučić završio obraćanje.

foto: Printskrin

19.11 Ne želim da čujem nijednu ružnu reč o Nikoliću. Spreman sam da zajedno radim sa Nikolićem i ta želja nikada neće prestati, sve ostalo nije do mene, ali sam siguran da postoji razlika između nas i njih i mislim da to razume i Tomislav, rekao je Vučić.

18.45 Vučić se zahvalio naprednjacima na poršci i naglasio kako je došlo do napretka u svim sferama. Jednoglasno je izabran za kandidaturu od strane SNS-a.

18.41 Aleksandar Vučić ne može da se obrati pristalicama zbog aplauza i skandiranja koja ne prestaju!

18:21. Aleksandar Vučić je upravo stigao ispred Sava Centra gde su ga dočekale mnogobrojne pristalice

17.33 Okupljene pristalice SNS u Sava centru skandiraju "Vučiću, Vučiću!" i "Hoćemo Vučića". Oni su sve glasniji, mašu plakatima i ne mogu da sakriju ushićenje..

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printskrin / Kurir

16:31 Za B92 iz kabineta premijera kažu da kontakta Vučić-Nikolić u prethodnih 48h nije bilo, iako je predsednik potvrdio da je pričao sa Vučićem.

15:39 Sednica Glavnog odbora SNS, na kojoj će biti doneta odluka o predsedničkom kandidatu Srpske napredne stranke na predstojećim predsedničkim izborima počeće u 17.30 časova, a njoj će, barem u jednom delu, prisustvovati i predsednik stranke i premijer Srbije Aleksandar Vučić, prenosi Informer.

Vučić neće prisustvovati početku sednice, kako ne bi uticao na raspravu o kandidatima, ali će se partijskim kolegama pridružiti oko 18.30, kada bi trebalo da počne glasanje.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević predsedavaće danas sednicom Glavnog odbora stranke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.