MA SAMO BAHATO! Ovaj Nišlija zarađuje više od Vučića, a vozi i bolji auto od njega!
Foto: Prtintscreen/ Facebook

sirotinjo crkni

MA SAMO BAHATO! Ovaj Nišlija zarađuje više od Vučića, a vozi i bolji auto od njega!

Sudeći po brojnim izjavama premijera Vučića o tome kako se jedino vredan rad isplati, reklo bi se da Džunić radi više od premijera
Objavljeno:

Direktor niškog ogranka “Elektrodistribucije” Boban Džunić, prema podacima koje je lično dostavio Agenciji za borbu protiv korupcije, za taj posao prima platu koja je za 50.000 veća od gradonačelnika Niša, a za skoro 30 i od premijera Srbije Aleksandra Vućića, prenose Južne vesti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sudeći po brojnim izjavama premijera Vučića o tome kako se jedino vredan rad isplati, reklo bi se da Džunić radi više od premijera, jer mu, prema podacima Agencije, svakog meseca na račun “legne” 140.035 dinara, dok Vučić zaradi 112.024 dinara.

Pored toga, kako se navodi na sajtu Agencije, Džunić vozi “tojotu rav 4” 2006. godište, čija je prosečna cena desetak hiljada evra i stanuje u kući od 74 m2. Istovremeno, prema podacima kojima Agencija raspolaže, Vučić nema automobil, a jedina imovina koju je prijavio je garsonjera od 30 m2.

foto: Fonet

Odgovor na pitanje da li je bilo promena u Džunićevoj zaradi ili imovini od kako je poslednji put dostavio izveštaj Agenciji, novinarima Južnih vesti nije poznato, jer on već dugo ne odgovara na telefonske pozive. Umesto toga šalje automatsku poruku da je "na sastanku".

Nema odgovora ni na pitanje da li se pored rukovođenja Elektrodistribucijom bavi i nekim privatnim biznisom i da li stiže da se bavi i advokaturom.

(Espreso.co.rs / Južne vesti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.