TOMA I VUČIĆ TELEFONOM 15 MINUTA O KANDIDATURI: Nikolić potvrdio, detalji nepoznati!
Foto: Dado Đilas

sastanak o kom priča srbija

TOMA I VUČIĆ TELEFONOM 15 MINUTA O KANDIDATURI: Nikolić potvrdio, detalji nepoznati!

Posrednici Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića koji su sinoć u njihovo ime započeli pregovore u vezi sa kandidatom SNS za predsedničke izbore, postigli su dogovor da predsednik i premijer Srbije danas razgovoraju o tome, ekskluzivno saznaje Kurir
Objavljeno:

Nikolić i Vučić su oko 15 sati završili razgovor telefonom, gde je dogovoreno da se vide u nedelju, - preneo je Kurir ekskluzivno!

Kako je rečeno, Nikolić je obećao Vučiću da se neće izjašnjavati dok ne prođe sednica Glavnog Odbora SNS na kojoj bi Vučić trebalo da se obrati članovima stranke. Detalji razgovora koji je trajao oko 15 minuta za sada nisu poznati.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Tačno je, razgovarali smo, ali ne mogu da otkrivam detalje - kazao je on za Kurir!

Kurir je u četvrtak uveče pisao da su u toku tajni pregovori Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, kako bi pokušali da se dogovore u vezi sa kandidaturom za predsednika, i time spreče raskol unutar SNS i otvoreni sukob dojučerašnjih najbližih saradnika.

Izvor blizak premijeru tada je otkrio da se oni nisu direktno susreli, već su na tajne pregovore poslali dvojicu svojih najbližih saradnika, koji su među osnivačima SNS. Ishod pregovora i dalje je neizvestan.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.