Mihajlović: Vučić je kandidat i pobednik na izborima, nema trgovine sa onim što je budućnost Srbije!
Foto: FoNet

jasno i glasno

Mihajlović: Vučić je kandidat i pobednik na izborima, nema trgovine sa onim što je budućnost Srbije!

Mihajlović je rekla da je potpuno jasno zašto SNS želi da njen kandidat bude Vučić
Objavljeno:

Član Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da je sigurna da će stranka na današnjoj sednici Glavnog odbora imenovati svog kandidata za predsedničke izbore, lidera stranke i premijera Aleksandra Vučića ističući da je stranka u tome jedinstvena - uz svog predsednika, kao i da će Vucić pobediti na tim izborima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Nema kompromisa i trgovine. Nema trgovine sa onim što je budućnost Srbije - poručila je Mihajlović ističući da SNS ima pobedničkog kandidata. Ona je, na konferenciji za novinare, odgovarajuići na pitanja, rekla da je potpuno jasno zašto SNS želi da njen kandidat bude Vučić, navodeći da je cilj pobeda u prvom krugu i nastavak politike stabilnosti i prosperiteta Srbije. - Najvažnija je Srbija - podvukla je Mihajlović. Na pitanje da li izjave članova vlade ili funkcinera SNS teraju Nikolića da se kandiduje, ona je rekla da ne vidi to tako i da nema ničega ličnog u politici. - I nema ličnog u odnosima bilo kog člana vlade ili mene i predsednika Nikolića. Neogovorno je da nakon odluke Predsedništva i najave Gvlavngo odbora imamo predsednika koji želi da se kandiduje, jer nije dobro to za Srbiju, to nije način i to se prosto ne radi. Nema tu terati ili ne, najvažnija je Srbija - navela je Mihajlović.

foto: Beta Miloš Miškov

Prema njenim rečima jedan od motiva Tomislava Nikolića da se kandiduje za predsednika jeste podela SNS. - Čim je Predsedništvo zasedalo i donelo jednoglasnu odluku i da je to predlog za GO tog trenutka prestaje bilo koji razgovor, jer je to stav članova Predsedništva - istakla je ona i objasnila da nakon takve odluke nema više razgovora i da neko onda izlazi sa svojom kandidaturom protiv svoje stranke. Ona je dodala da niko u stranci ne krije da je bio iznenađen načinom na koji je javnosti prezentirana kandidatura Nikolića, uz ocenu da to nije bilo fer te da "baca senku na Tomislava Nikolića". Kako je rekla morate snositi posledice svojih odluka, a stranka nikada ništa neće loše reći o svom osnivaču. Mihajlović je navela i da je kandidat Vučić i da ne veruje da će još neko istaći svoju kandidaturu, a na pitanje da li će Vucicć prisustvovati sednici GO, pošto se spekulisalo u medijima da neće, Mihajlović je izrazila uverenje da će lider stranke biti prisutan. Na pitanje da je ministar policije i funkcioner SNS Nebojša Stefanović rekao – "da je Vučić dao ponudu Nikoliću i da ne želi posle da to menja niti da trguje" i kakva je to ponuda, Mihajlović kaže da posle odluke Predsedništva prestaje bilo kakav razgovor. - Pitajte Stefanovića oko toga - dodala je ona. Na pitanje da li će sednici prisustvovati i Nikolić, Mihajlovićeva je ukazala da on nije član Glavnog odbora, te da je i dalje aktuelni predsednik Republike. Ona kaže da je bilo puno ranije razgovora i da se u SNS smatra da je teško ili gotovo nemoguće, iako možda postoji želja Nikolića, da Nikolić bude kandidat SNS i našim partnera. - Stranka jeste jedinstvena i uz svog je predsednika - istakala je Mihajlović. Na pitanje da li je bilo reči i sa Nikolićem koja će njegova eventualna uloga biti u stranci i političkom životu ako Vučić ostane knadidat, ona je rekla - videćemo kako će izgledati. - Mi smo bili iznenađeni načinom. Ovo što se sada dešava baca senku na Tomislava Nikolića i u SNS i u političkom životu - rekla je Mihajlović.

Bonus video:

Espreso Anketa: Za koga ćete glasati na izborima - za Tomu ili Vučića?

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.