ISKOMPLEKSIRANI BEDNIK nije samo uvreda Vuku, prostački jezik je njihov ZAŠTITNI ZNAK! Jeremićev tim osudio saopštenje SNS!
Foto: Beta

UVREDE

ISKOMPLEKSIRANI BEDNIK nije samo uvreda Vuku, prostački jezik je njihov ZAŠTITNI ZNAK! Jeremićev tim osudio saopštenje SNS!

SNS reagovala na Jeremićevu izjavu da je institucija predsednika Srbije pet godina ponižavana i da se to ne sme više dozvoliti
Objavljeno:

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je da je institucija predsednika Srbije pet godina ponižavana i da se to ne sme više dozvoliti. Povodom ove izjave reagovala je Srpska napredna stranka, i to saopštenjem koje je potpisao Damir Zobenica, a onda i informativna služba tima Vuka Jeremića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

"Saopštenje Srpske napredne stranke koje je potpisao Damir Zobenica, u odgovoru na izjavu Vuka Jeremića da "Ono što nam se danas dešava je direktna posledica pet godina ponižavanja institucije predsednika Republike", najbolji je pokazatelj vrednosti, metoda i stila vladavine Aleksandra Vučića. Uvrede i prostački rečnik i jesu zaštitni znak njegovog okruženja i ponašanje koje ima za cilj da javni dijalog i političku kulturu svede na najprizemniji nivo, gde se oni najbolje snalaze. "Iskompleksirani bednik" nije uvreda upućena samo Vuku Jeremiću, već poruka svima onima koji ne pristaju na njihovu strahovladu, nasilje i partokratiju."

Bonus video:

Espreso Anketa: Za koga ćete glasati na izborima - za Tomu ili Vučića?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.