POLICAJAC U OKOVIMA PROTESTUJE NA TRGU: On je kandidat Bele lađe za predsednika! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Facebook

ima I dve diplome!

POLICAJAC U OKOVIMA PROTESTUJE NA TRGU: On je kandidat Bele lađe za predsednika! (FOTO) (VIDEO)

Predrag Vučetić, diplomirani oficir policije i diplomirani pravnik, juče je u Kruševcu održao Sretenjski protest ispred spomenika Kosovskim junacima
Objavljeno: 09:06h

Povodom Sretenjskog protesta koji je održao u Kruševcu 15. februara 2017. godine Vučetić je dao kraću izjavu:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Na Sretenje 1804. godine naš narod je pokazao hrabrost i nepokolebljivu odlučnost u nameri da sa sebe skine lance svog porobljivača. Danas, političari su nas okovali istim tim lancima. Vreme je da ponovo postanemo slobodni jer kada se vlast oseti ugroženom, ona počinje da sprovodi represiju i zastrašivanje - uz to ograničavajući slobode i prava građana, među koje spadaju i one političke.

foto: Facebook

Nedavni policijski protest u Novom Sadu i Beogradu nas upozoravaju da državne institucije i političari koji ne brinu o stubu bezbednosti zemlje, ne brinu ni o njenim građanima. Moramo pokazati svim političarima da mi ne klečimo i da je tajna slobode u hrabrosti. A hrabrost je oduvek bila vrlina našeg naroda. Pitam se kud je onda nestao onaj slobodarski duh vekovima postojan? Prihvatili smo klečanje kao društveni obrazac normalnog i podrazumevanog. Dozvolili smo da šačica političara upravlja ljudskim životima i besramno se poigrava našim sudbinama.

foto: Facebook

Zar da protraćimo život čekajući iznova i iznova obećavano bolje sutra? Ne postoji sutra. Postoji samo danas. Kako će nam biti - od nas zavisi. To dugujemo našim precima koji su verovali u bolju Srbiju, zarad nje se žrtvovali i svoje živote polagali. Još više, to dugujemo našim pokolenjima. Vreme je da ponovo postanemo slobodni" - rekao je Predrag Vučetić.

foto: Facebook

Predrag Vučetić, diplomirani oficir policije i diplomirani pravnik, već duži niz godina se bori za čast profesije policajca ali i za sigurniji i bezbedniji život svih građana.

Široj javnosti je postao poznat posle mnogobrojnih svojih aktivnosti, a nedavno je izjavio da će na predstojećim izborima za predsednika Srbije učestvovati kao kandidat GG "Bela lađa".

Predrag Vučetić je učestvovao u štrajku policije 2011. godine.

(Espreso.co.rs / Brusonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.