NAŠLI SE IZA ZATVORENIH VRATA: Tajni pregovori Nikolića i Vučića u toku!
Foto: Fonet

neizvesno

NAŠLI SE IZA ZATVORENIH VRATA: Tajni pregovori Nikolića i Vučića u toku!

Izvor blizak premijeru otkriva da se oni nisu direktno susreli, već su na tajne pregovore poslali dvojicu svojih najbližih saradnika, koji su među osnivačima SNS
Objavljeno: 23:20h

Kako Kurir saznaje, u toku su tajni pregovori Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, kako bi pokušali da se u toku večeri dogovore u vezi sa kandidaturom za predsednika, i time spreče raskol unutar SNS i otvoreni sukob dojučerašnjih najbližih saradnika!

Kako nezvanično saznaje Kurir, ishod pregovora i dalje je neizvestan.

Nikolić kaže da, kada je napuštao mesto predsednika stranke u korist premijera, da mu je Vučić obećao da će ga podržati za drugi mandat, što je i bio dogovor dvojice osnivača SNS!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vest o kandidaturi Nikolića izazvala je političku buru,i oštre reakcije istaknutih članova SNS i vladajuće koalicije, dok će zvaničan stav SNS biti poznat sutra posle sednice Glavnog odbora.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poslao je u utorak pismo premijeru Srbije Aleksandru Vučiću u kojem od njega traži da mu da mesto lidera SNS i predsednika Vlade, kako bi ga zauzvrat podržao u trci za šefa države, ekskluzivno saznaje Kurir!

foto: Dado Đilas

Ova informacija nezvanično je potvrđena Kuriru u Predsedništvu Srbije, a kako priča naš izvor, ponuda je stigla u utorak u toku dana i prilično je iznenadila premijera.

- U tom pismu, Nikolić traži od Vučiča ili da ga ponovo podrži za predsednika, ili da se zamene, da Vučić njemu prepusti stranku da bi mogao da bude predsednik Vlade - prepričava izvor Kurira.

Komunikacija između premijera Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića je zaustavljena kada je nezvanično objavljeno da će se Nikolić kandidovati za predsednika Srbije protiv Vučića.

Posle susreta na jučerašnjem prijemu povodom proslave Dana državnosti Vučić i Nikolić više nisu komunicirali. A i tom prilikom su razgovarali samo kurtoazno.

PUKLA KOMUNIKACIJA IZMEĐU TOME I VUČICA! Premijer sutra kreće u kampanju, makar i protiv Nikolića

Nikolićeva odluka da se ipak kandiduje je šokirala sve u Nemanjinoj 11, uključujući i premijera. Iako je bilo naznaka da se neće predati bez borbe, Nikolić nije nagoveštavao da je raspoložen za otvoreni rat protiv Vučića.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.