ČEDA TVRDI: Na Nikolićevu kandidaturu uticala MOSKVA!
Foto: Zorana Jevtić

reakcije

ČEDA TVRDI: Na Nikolićevu kandidaturu uticala MOSKVA!

U prethodnih pet godina, Nikolić je bio oslonac ruskih interesa u zemlji i neko ko je svojim ponašanjem bio prepreka ne za Vučića, nego za čitavo društvo kazao je lider LDP
Objavljeno:

- Nikolić ima pravo da se kandiduje za predsednika Srbije, samo bi bilo pošteno da, za razliku od većine kandidata koji su to pre njega uradili, kaže koji su motivi uticali na tu odluku i šta je cilj njegove kandidature? - pita se Čedomir Jovanović u intervjuu za Fonet.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Jasno je da se on na taj korak odlučio, pre svega, nezadovoljan činjenicom da je ostao bez Vučićeve podrške i podrške stranke koju je zajedno sa Vučićem pravio, ali je meni mnogo važnije ono na šta sam ukazivao sve vreme i za šta nije bilo dovoljno sluha u zemlji - krugovi koji su takođe uticali na Nikolića, mislim presudno. Pre svega, oslonac za ovakvu odluku vidim u Moskvi, u činjenici da nikada do sada predsednik Srbije nije biran bez velikog uticaja Moskve na taj izbor, čak i 2000. godine nije bilo moguće da Koštunica stupi formalno na dužnost predsednika pre nego što je u Beograd došao Lavrov i tako nešto omogućio - kazao je Jovanović.

U prethodnih pet godina, Nikolić je bio oslonac ruskih interesa u zemlji i neko ko je svojim ponašanjem bio prepreka ne za Vučića, nego za čitavo društvo kazao je lider LDP.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.