ĐUKA OŠTRO O TOMI: Nikolić je POKVARENO smislio plan, zabada Vučiću NOŽ U LEĐA!
Foto: Beta, Stefan Jokić, Beta

igra bez granica

ĐUKA OŠTRO O TOMI: Nikolić je POKVARENO smislio plan, zabada Vučiću NOŽ U LEĐA!

- To je očigledno bila operacija na kojoj se radilo duže unazad kako bi se napravila određena šteta i pomoglo određenim opozicioinim kandidatima - tvrdi Vladimir Đukanović
Objavljeno:

Kandidaturu aktuelnog predsednika Tomislava Nikolića danas je za Espreso prokomentarisao i član SNS-a Vladimir Đukanović, koji tvrdi da taj potez nema smisla.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Sama po sebi ta kandidatura, ako je bude bilo, je besmislena jer sam Tomislav Nikolić na ovim izborima ne može da uradi apsolutno ništa, osim da ošteti Aleksandra Vučića.

- To je očigledno bila operacija na kojoj se radilo duže unazad kako bi se napravila određena šteta i pomoglo određenim opozicioinim kandidatima. To je suštinski podrška opoziciji, zhato što je cela operacija da se tu uvede drugi krug, i da se svi udruže potiv. Kao što vidite na društvenim mrežama, oni koji su do juče pričali najgore o Tomislavu Nikoliću danas ga hvale.

- Sad odjednom imate Velju Ilića koji pljuje Vučića, a hvali Nikolića. Žalosno je što je Nikolić pristao da igra tu igru - zaključuje Đukanović.

ŠEŠELJEVU REAKCIJU JE ČEKALA SRBIJA: Dobro je što se Toma kandiduje, Vučić neće pobediti u prvom krugu! (VIDEO)

- Njegova kandidatura ne znači za SNS ništa. Štaviše, kada se glasalo za kandidata na izborima ispred SNS-a za Vučića je glasao čak i Tomislavov sin jer je član predsedništva. E sad zamislite tu vrstu pokvarenosti kada je očigledno pripremao ovaj plan i zabio nekome nož u leđa... - priča Đukanović.

Bonus video:

Espreso ekskluzivno sa Zukorlićem u Novom Pazaru

(S.T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.