OBRADOVIĆ ZA ESPRESO: Nikolić bi bio odličan ZAŠTIĆENI SVEDOK SARADNIK protiv vlasti!
Foto: Espreso

tomina kandidatura

OBRADOVIĆ ZA ESPRESO: Nikolić bi bio odličan ZAŠTIĆENI SVEDOK SARADNIK protiv vlasti!

Lider Dveri je rekao da očekuje da kaže sve što zna o Vučiću jedino tako će moći časno da siđe sa političke scene
Objavljeno: 16:27h

Lider Dveri Boško Obradović rekao je za Espreso da bekstvo Velimira Ilića i Tomislava Nikolića sa broda koji tone ima smisla samo ako otkriju istinu o korumpiranom, pljačkaškom i prevarantskom sistemu vlasti kome su služili.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Obradović je rekao da iako su se njih dvojica pobunili tek kada su njihovi lični interesi i funkcije dovedeni u pitanje, njihovo javno svedočenje je od interesa građana i obojica bi bili odlični zaštićeni svedoci saradnici protiv Vučićeve kriminalne vlasti. - Od Nikolića očekujem da kaže sve što zna o Vučiću: jedino tako će moći časno da siđe sa političke scene. Pet godina je bespogovorno služio interesima Aleksandra Vučića i ove pogubne vlasti – ovo je poslednja šansa da spase svoju dušu. Ako se opet dogovori sa Vučićem oko podele plena, to će značiti da je koruptivna i beskičmenjačka crta njegovog karaktera definitivno pobedila - rekao je Obradović, i dodao da Nikolić ne bi smeo da ikada više bude bilo šta u srpskoj politici.

Prema njegovim rečima, on bi trebalo sa porodicom da se skloni kao Boris Jeljcin u svoje vreme i vlast prepusti novim ljudima.

- Za uzvrat morao bi da javnosti, tužilaštvu, policiji i sudu ispriča istinu o naprednjačkoj pljački i lopovluku koji je dostigao kriminalne razmere - rekao je Obradović.

Bonus video:

Espreso ekskluzivno sa Zukorlićem u Novom Pazaru

(M.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.