A KAKO JE VUČIĆ REAGOVAO? Svi su čekali njegov komentar na Tominu kandidaturu!
Foto: Beta

s knedlom u grlu

A KAKO JE VUČIĆ REAGOVAO? Svi su čekali njegov komentar na Tominu kandidaturu!

Sinoć su svi kao ekskluzivnu vest preneli da je Nikolić odlučio da se kandiduje na predsedničkim izborima. Čekala se samo jedna reakcija i ona je došla
Objavljeno: 10:06h

Sa predsednikom SNS-a i premijerom Aleksandrom Vučićem u kontakt su pokušale da stupe agencije, a na pitanje o kandidaturi Tomislava Nikolića, Vučić je ćutao i nije dao nikakav komentar.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sputnjik i N1 sinoć su kao ekskluzivnu vest preneli da je Nikolić odlučio da se kandiduje na predsedničkim izborima. Na kandidaturu Nikolića reagovao je lider socijalista Ivica Dačić.

- Ako je vest o kandidovanju Nikolića tačna, sramotno je, kaže Dačić, da se on time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Aleksandra Vučića.

Ističe da je jedino logično i racionalno da kandidat bude onaj koji će pobediti, sa ili bez Nikolića, svejedno. "A šta će uraditi Nikolić bez Vučića, i to je jasno - ništa. Samo će pomoći onima koji su protiv Vučića. I to bezuspešno", zaključuje Dačić.

NA PRAZNIK IMAMO SRPSKOG SINA KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA: Pogledajte kako je Karić ishvalio Vučića! (VIDEO)

Da samo Vučić zaslužuje poverenje građana i da je to pokazao radom i rezultatima koje je ostvario kao premijer, smatra i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Podršku Vučićevoj kandidaturi potvrdio je i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, kao i lider Pokreta socijalista koji je rekao da će, ako se Tomislav Nikolić zaista kandiduje, "biti jasno da Vučića izdaju političari ali da uz njega ostaje Srbija".

Bonus video:

Muamer Zukorlić rođen na Sretenje

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.