SNS IDE NA SIGURNO: Stižu prve reakcije na Vučićevu kandidaturu!
Foto: Marina Lopičić

mišljenja

SNS IDE NA SIGURNO: Stižu prve reakcije na Vučićevu kandidaturu!

Analitičari misle da je odluka SNS logična!
Objavljeno:

Naprednjaci su odlukom da Aleksandar Vučić bude kandidat rešili da idu na sigurno, ocenio je analitičar Vladimir Vuletić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Sada matematika kaže da je izborna pobeda sa glasovima onih koji podržavaju SNS i SPS gotovo izvesna stvar - rekao je Vuletić, obazirući se na izjave Ljajića i Dačića da će se sami kandidovati ako kandidat vlasti ne bude premijer.

Aleksandar Vučić je predsednički kandidat koji će objediniti proevropske i evroskepticcne gradjane, izjavio je analiticcar Branko Radun.

Tomi prestaje mandat, ali ostaju PLATA, KANCELARIJA I AUTOMOBIL

On je dodao da je logična odluka da SNS izadje sa najjačim kandidatom.

Odluku Srpske napredne stranke da za predsednika Srbije kandiduje premijera Aleksandra Vučića, novinar Zoran Panović vidi kao najpragmatičniju moguću. Podseća da je Vučić više puta govorio da se neće kandidovati za predsednika. Dodaje da su predsednici sada u modi i da bi ta funkcija značila više stabilnosti za njegovu vlast i Srbiju.

Vučić: Biću kandidat za predsednika jer je to dobro za budućnost Srbije! Sarađivaću sa Tomom ako on to bude želeo!

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović rekla je da Tomislav Nikolić treba da podrži svog naslednika pošto je predsedništvo stranke predložilo da Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika Srbije.

"Verujem da bi svaki građanin voleo da vidi da Tomislav Nikolić, čovek koji je stvorio SNS i koji je ostavkom na mesto šefa stranke postao predsednik svih građana, danas podrži svog naslednika koji mu je, kako sam kaže, politički sin", rekla je Mihajlović u intervju za list Danas.

Prema njenim rečima, Nikolić treba da podrži Vućića za predsednika jer samo on može da bude zajednički kandidat vladajuće koalicije i može ubedljivo da pobedi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.