REŠEN DA POTUČE KANDIDATA SNS! Vuk Jeremić angažavao TRAMPOVE savetnike za kampanju!
Foto: Reuter / Fonet

opa...ima se može se...

REŠEN DA POTUČE KANDIDATA SNS! Vuk Jeremić angažavao TRAMPOVE savetnike za kampanju!

Jeremiću će kampanju raditi ista firma koja je radila i Trampovu!
Objavljeno:

Vuk Jeremić, pretendent na mesto šefa države, angažovao je čuvenu firmu „Jamestown Associates”da mu radi kampanju za predsedničke izbore, a zanimljivo je da je ta ista firma radila za Donalda Trampa i pomogla mu da postane novi predsednik SAD!

Prema rečima izvora Alo!, ugovor sa tom prestižnom kompanijom Jeremić je već potpisao, a njegova očekivanja su velika.

- A kakva mogu da budu kad će mu raditi dokazani vrhunski stručnjaci? Jeremiću je veoma stalo da njegova kampanja bude najbolja, da bude svetska, da se razlikuje, a oni će mu to sigurno priuštiti. Sve ovo što je radio dosad može se nazvati predkampanjom, jer prava kampanja tek počinje, i mnogo će se razlikovati od svega do sada - kaže izvor Alo! blizak Jeremiću.

Kompanija „Jamestown Associates” na svom zvaničnom sajtu za sebe navodi da zasigurno donosi pobede svojim klijentima stvaranjem TV, video, radio, i digitalnih poruka koje dobijaju pažnju birača, što klijentima donosi njihove glasove.

- Mi smo ponosni što smo pomogli Donaldu Trampu da mu poraste šansa i da postane 45. predsednik. Naš tim sačinjavaju nagrađivani urednici, dizajneri i tvorci najboljih političkih misli. Imamo kancelarije širom zemlje i sveta, osvojili smo brojne eminentne nagrade - navodi se, između ostalog, na njihovom zvaničnom sajtu.

Bojan Klačar, izvršni direktor CeSID-a, za Alo! kaže da je za Jeremića veoma dobro što je odabrao jednu ovakvu kompaniju, i to iz više razloga.

- Kao neko ko se bavi istraživanjem uvek pohvaljujem kada stranke i kandidati angažuju profesionalce da im rade posao i mislim da je važno za sve političare koji žele da budu uspešni i da im kampanju vode ljudi koji se profesionalno time bave. Jeremić je dobru odluku doneo što se odlučio za strane konsultante, zbog toga što se radi o ljudima koji to rade non-stop.

I u Srbiji postoji znanje da se vode kampanje, međutim, kod na se to radi jednom godišnje, jednom u dve ili tri godine, a velike svetske međunarodne kompanije kao što je ta su non-stop u formi, tako da je opravdano njih zvati, tu se radi o ljudima koji, sportskim rečima rečeno, igraju neku ligu konstantno.

Dobro je, takođe, što je izabrao tu kompaniju jer je Jeremić po ideološkom profilu desni centar i moguće je da će oni njemu na potpuno adekvatan način prilagoditi kampanju. A uz sve to, on je neko ko je dugo i sam živeo u Americi - komentariše on.

BONUS VIDEO: ESPRESO U SRCU MUFTILENDA: Pratili smo Zukorlića 48 sati i snimili BEZ CENZURE ono što niko do sada nije!

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.