Dačić: Protiv Tome nemam ništa, ali s Vučićem se ide na pobedu!
Foto: Printskrin: TV Pink

otvoreno

Dačić: Protiv Tome nemam ništa, ali s Vučićem se ide na pobedu!

Dačić je na konferenciji za novinare rekao da nema ništa protiv predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ali da se ide na pobedu, a to, prema njegovim rečima, može da ostvari premijer Aleksandar Vučić.
Objavljeno: 14:01h

Ministar spoljnih poslova i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će predsednički izbori imati odraz na političku stabilnost i vladajuću koaliciju, koja zbog toga treba da predloži premijera Aleksandra Vučića jer on ima najveće šanse da pobedi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dačić je na konferenciji za novinare posle sastanka s ministrom spoljnih poslova Demokratske Republike Kongo Leonardom Šeom Okitunduom rekao da nema ništa protiv predsednika Srbije Tomislava Nikolića, ali da se ide na pobedu, a to, prema njegovim rečima, može da ostvari premijer Aleksandar Vučić. - Ne znam šta će da uradi, na njemu je da donese odluku. Izneo sam stav Socijalističke partije Srbije i izneo sam ono što je naš stav u vezi predsedničkih izbora u Srbiji - rekao je Dačić. Dačić je rekao ima negativna iskustva sa nekim dosadašnjim predsednicima koji su neozbiljno pristupili predsedničkim izborima i zato su ih izgubili. - Ovde nije reč o Nikoliću lično. Reč je o tome da će rezultati predsedničkih izbora imati odraz na situaciju u Srbiji, političku stabilnost i na vladajuću koaliciju. Ako neko želi da imamo zajedničkog kandidata, onda to treba da bude kandidat koji ima najviše šanse da pobedi - rekao je Dačić i dodao da "istraživanja javnog mnjenja koja imaju" pokazuju da je to Vučić. On je rekao da predsedničkim izborima treba pristupiti oprezno ;i "da nema ništa protiv bilo koga", ali da se "ide na pobedu".

Bonus video:

Milan St. Protić intervju nedelje

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.