U SNS SAGLASNI: Vučiću, kandiduj se, s Tomom se kockamo!
Foto: Marina Lopičić

jasno i glasno

U SNS SAGLASNI: Vučiću, kandiduj se, s Tomom se kockamo!

Mnogi od njih nemaju primedbe na rad Tomislava Nikolića, ali su ubeđeni da bi njegova kandidatura u ovakvom rasporedu političkih domina mogla da bude kockanje sa sudbinom vlade
Objavljeno:

Apsolutna većina u predsedništvu i svi potpredsednici SNS su za to da Aleksandar Vučić bude kandidat ove stranke na predsedničkim izborima, a do srede će biti poznato da li će on prihvatiti ovaj stav partijskih saboraca - saznaju "Novosti".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U neformalnom bloku koji bi lidera hteo da vidi u trci za Andrićev venac su Nebojša Stefanović, Zorana Mihajlović, Miloš Vučević, Marija Obradović, Milenko Jovanov, Marko Đurić, Jadranka Joksimović, Zlatibor Lončar, Igor Mirović, Maja Gojković, Bratislav Gašić...

Oni veruju da bi njihov stranački šef potopio sve rivale već u prvoj rundi, dok bi isturanje svakog drugog takmaca ispred tabora naprednjaka bilo rizično.

Pritom, mnogi od njih nemaju primedbe na rad Tomislava Nikolića, ali su ubeđeni da bi njegova kandidatura u ovakvom rasporedu političkih domina mogla da bude kockanje sa sudbinom vlade.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.