SRBI NA KOSOVU IZMEĐU BARIKADA I BORBE ZA OPSTANAK: Kakve ponude za rešenje krize na KiM dolaze iz EU i SAD?
Foto: Promo

usijanje

SRBI NA KOSOVU IZMEĐU BARIKADA I BORBE ZA OPSTANAK: Kakve ponude za rešenje krize na KiM dolaze iz EU i SAD?

Predsednik privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić uručio je danas pripadnicima Euleksa lekove neophodne za lečenje uhapšenog srpskog policajca

Objavljeno:

Barikade na severu Kosova ulaze u četvrti dan, škole od ponedeljka ne rade, a pritvor bivšem policajcu Dejanu Pantiću, zbog čijeg hapšenja su Srbi podigli barikade produžen je na 30 dana.

Predsednik privremenog organa opštine Leposavić Zoran Todić uručio je danas pripadnicima Euleksa lekove neophodne za lečenje uhapšenog srpskog policajca.

Proširenje Evropske unije na Zapadni Balkan kao i situacija na severu Kosova tema je današnjeg sastanka u Briselu ministara Evropske Unije za evropska pitanja.

Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se danas sa šefom Delegacije EU u Srbiji Emanuelom Žiofreom, ambasadorima zemalja članica EU i ambasadorima SAD, Velike Britanije, Kanade i Japana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u Beogradu sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine, Miroslavom Lajčakom i zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijelom Eskobarom.

Kakve ponude za rešenje krize na Kosovu i Metohiji dolaze iz EU i SAD?

Đorđe Milićević, ministar u Vladi Republike Srbije

Branko Nadoveza, naučni savetnik Instituta za noviju istoriju

Urednik i voditelj: Jelena Pejović

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.