Jovanović pozvao Jankovića i Jeremića da se dogovore, opozicija da ima jednog kandidata!
Foto: Zorana Jevtić

lider ldp o izborima

Jovanović pozvao Jankovića i Jeremića da se dogovore, opozicija da ima jednog kandidata!

Moramo na ovim izborima da udarimo temelje političke alterantive koja treba da uspostavi ravnotežu u zemlji, a jedini način za to je da se izađe sa jednim kandidatom - rekao je Jovanović
Objavljeno:

Predsednik LDP Čedomir Jovanović pozvao je danas buduće kandidate za predsednika Vuka Jeremića i Sašu Jankovića da se dogovore, jer, kako tvrdi, građanska Srbija želi jednog kandidata opozicije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jovanović je rekao da će prihvatiti njihov dogovor, ali nije želeo da se izjasni ni za jednog od njih konkretno, istakavši da se LDP zalaže za jednog kandidata.

- Moramo na ovim izborima da udarimo temelje političke alterantive koja treba da uspostavi ravnotežu u zemlji, a jedini način za to je da se izađe sa jednim kandidatom - rekao je Jovanović na konferenciji za novinare.

Na pitanje da li očekuje da se jedan od njih dvojice povuče, Jovanović je odgovorio potvrdno, dodajući da će, ukoliko do takvog dogovora ne dođe, razgovarati na stranačkim organima da li će podržati jednog od njih dvojice, ili nekog trećeg.

- Prijateljski ih molim da sednu da se dogovore. Ako to mogu da rade Nikolić i Vučić, ako može vladajuća koalicija da insistira na jednom kandidatu, toliko su i oni dužni zemlji - poručio je Jovanović.

Jovanović je potvrdio da je u Skupštini Srbije prešao u poslanički klub LSV, navodeći da ne treba da nestaju stranke građanske orjentacije.

Pošto je na konferenciju za novinare došao sa malim zakašnjenjem, Jovanović se našalio sa novinarima rekavši da je prvo morao da završe neke poslove u Ligi, pa da onda dođe u LDP”, i tako inicirao prvo novinarsko pitanje o prelasku koje do sada nije bilo zabeleženo u političkom životu Srbije.

BONUS VIDEO:

Espreso ponovo u tematskom vozu: Ovog puta smo stigli do kranje destinacije

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.