RAT VLADAJUĆE KOALICIJE U VRANJU: Ko je magarac, ko lav, i koje veze ima Napoleon Bonaparta sa jugom Srbije?
Foto: AP, Reuter

pršti na sve strane

RAT VLADAJUĆE KOALICIJE U VRANJU: Ko je magarac, ko lav, i koje veze ima Napoleon Bonaparta sa jugom Srbije?

Najpre su vranjski naprednjaci u saopštenju koje je potpisao "Gradski odbor" komentarisali izjave iz intervjua, ali ovoga puta odlučili da poruku političkom rivalu pošalju citirajući Napoleona
Objavljeno:

Intervju koji je nedeljniku “Vranjske” dao bivši gradonačelnik i predsednik vranjskog SPS-a Zoran Antić, pokrenuo je "rat" saopštenjima na relaciji SNS - SPS.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Najpre su vranjski naprednjaci u saopštenju koje je potpisao "Gradski odbor" komentarisali izjave iz intervjua, ali ovoga puta odlučili da poruku političkom rivalu pošalju citirajući Napoleona, pišu “Južne vesti”.

Poznati vojskovođa Napoleon Bonaparta je imao jednu vanvremensku izjavu: Više vredi vojska magaraca na čelu sa lavom, nego vojska lavova na čelu sa magarcem’. Neka drugovi iz Komiteta razmišljaju o tome. Biće drugih bitaka, ali sa drugim vojskovođama”, navodi se u saopštenju. Branimir Stojančić, funkcioner SPS u Vranju u saopštenju je odgovorio naprednjacima da je "lepo što su citirali Napoleona" i da očekuje da će se i "njihova politika završtiti isto kao što je Napoleon završio od strane svog naroda". Nešto kasnije, novim saopštenjem se oglasio i Zoran Antić i odgovorio taksativno na sve prozivke naprednjaka, ali i na "vanvremensku" izjavu. “Dragi naprednjaci, povodom citiranja Napoleona Bonaparte, a lepo ste sebe konotirali i nazvali, samo ste zaboravili osnovne principe teorije evolucije, a to je da vojska lavova po prirodi stvari i od magarca koji ih vodi napravi lava, hteo on to ili ne, ali vojska magaraca od lava napravi magarca, a i od magaraca još veće magarce – navodi Antić u saopštenju”, ističe on. Iako je u par navrata bilo reči o tome da će ove dve stranke zbog pritisaka iz centrala morati da nađu kompromis i otpočnu saradnju i u Vranju poput one na republičkom nivou, po svemu sudeći sukob među njima je sve veći, navode iz “Južnih vesti”.

BONUS VIDEO:

Espreso ponovo u tematskom vozu: Ovog puta smo stigli do kranje destinacije

(Espreso.co.rs / Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.