Vučić do duboko u noć gledao opoziciju na TV: NISAM IMAO ŠTA DA VIDIM!
Foto: Fonet

premijer o protivnicima

Vučić do duboko u noć gledao opoziciju na TV: NISAM IMAO ŠTA DA VIDIM!

"Neki me mrze, neki me ne vole, neki ne znaju šta bi izgovorili osim mog imena, ali od politike malo šta sam imao da čujem, a neka građani procene sami", rekao je Vučić i dodao da ne želi da im odgovara
Objavljeno:

Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da u nastupima opozicionih lidera nije video nikakvu političku ideju osim mržnje protiv njega i napada na rezultate Vlade. Dodaje da je u utorak uveče "do duboko u noć", gledao televizijske emisije u kojima su predstavnici opozicije gostovali, ali da "nije imao Bog zna šta da vidi".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Neki me mrze, neki me ne vole, neki ne znaju šta bi izgovorili osim mog imena, ali od politike malo šta sam imao da čujem, a neka građani procene sami", rekao je Vučić i dodao da ne želi da im odgovara.

Prisutne novinare zamolio je da mu kažu li su čuli nešto zanimljivo iz programa ili ideja opozicije i dodao da to nije moguće reći jer ničeg zanimljivog nije ni bilo.

"Mi ćemo da nastavimo da guramo zemlju napred... Sprdali su se sa ovim projektom (Beograd na vodi) a pogledajte kakve veličanstvene zgrade niču. Srbija u januaru ima 19 milijardi dinara suficita, što je 11,3 puta više od plana, a prihodi su veći za šest milijardi i to bez dodatnih davanja", rekao je Vučić posle predstavljanja projekta Beograd na vodi grčkom kolegi Aleksisu Ciprasu.

Odgovarajući na pitanje da li je tačno da ni 15. februara neće imenovati predsedničkog kandidata vladajuće koalicije, kao što je ranije najavljeno, Vučić je rekao da "čestita onima koji znaju da li će vladajuća koalicija da ima kandidata ili ne".

foto: Stefan Jokić

"Evo, uplašili smo se jer su oni blizu pobede, pokušaćemo da se suprotstavimo a da li ćemo uspeti, to ćemo da vidimo. Borićemo se za budućnost", rekao je on.

Komentarišući najavu Hrvatske da će ponovo uvesti obavezni vojni rok, Vučić je rekao da Srbija "neće ništa da preduzima".

"Želim im mnogo uspeha. Svako bira svoj put. Mi želimo sa njima da sarađujemo. Modernizovaćemo svoju vojsku, ne zbog njih nego zbog sebe, i siguran sam da i oni to ne rade zbog nas. Želim da verujem u to", rekao je Vučić i dodao da najviši hrvatski zvaničnici imaju otvoren poziv da dođu u Beograd.

Vučić je dodao da će Vojska Srbije biti osposobljena i pripremljena i u mnogo boljem stanju nego što je to bilo ranije.

BONUS VIDEO:

Kafana Zlatna moruna - mesto gde je Princip igrao bilijar i planirao atentat

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.