KLADIONIČARSKE IZBORNE KVOTE: Vučić najjači, Tadić totalni autsajder!
Foto: Fonet

Da li su u pravu?

KLADIONIČARSKE IZBORNE KVOTE: Vučić najjači, Tadić totalni autsajder!

Nakon što je prelomio da uđe u trku, Vuk Jeremić stoji znatno bolje, pa su mu kladioničari sa 1:20 podigli šanse na 1:12, dok je Saša Janković sa 1:10 pao na 1:18
Objavljeno:

Kladionice su ovih dana revidirale procene za predsedničke izbore, pa za izbor Aleksandra Vučića sada daju kvotu 1,6, dok je krajem prošle godine ona bila samo 1,2.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Manje šanse za kandidaturu i pobedu daju i Tomislavu Nikoliću sa kvotom 2,3 u odnosu na 1,8 iz novembra. Nakon što je prelomio da uđe u trku, Vuk Jeremić stoji znatno bolje, pa su mu kladioničari sa 1:20 podigli šanse na 1:12, dok je Saša Janković sa 1:10 pao na 1:18.

Lideru SPS Ivici Dačiću šanse su veće nego dvojici opozicionara sa kvotom 10. To je najveći napredak u odnosu na situaciju pre dva meseca, kada su mu davali kvotu čak 50. Ako bi predsednik postao Vojislav Šešelj, za svaki dinar uložen na njega moglo bi da se dobije 20 dinara, što je značajan pad jer su mu ranije davali 1:7.

Kvote za Rasima Ljajića i Zoranu Mihajlović su 50, a gotovo nikakve šanse kladioničari ne daju Bošku Obradoviću i Borisu Tadiću za koga nude kvotu 500, Sulejmanu Ugljaninu (700), Vuku Draškoviću (1000) i Nenadu Popoviću (1000).

BONUS VIDEO:

Ispovest Beograđanke kojoj se u dečjoj sobi obrušio plafon!

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.