SPS: Jeremiću, okani se jeftine demagogije, NEGO RECI ODAKLE TI PARE ZA KAMPANJU!
Foto: Fonet

prozivke

SPS: Jeremiću, okani se jeftine demagogije, NEGO RECI ODAKLE TI PARE ZA KAMPANJU!

Socijalistička partija Srbije poručila je dosovskom predsedničkom kandidatu Vuku Jeremiću da se okane 'jeftine demagogije' i odgovori na pitanje odakle mu pare za 'agresivnu' predizbornu kampanju
Objavljeno:

Socijalisti su tako reagovali na tvrdnje Jeremića da je SPS ponižavan od strane koalicionih partnera iz Srpske napredne stranke.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Razumemo potrebu gospodina Jeremića do svojim jeftinim demagoškim pristupom i lažnom zabrinutošću pokuša da prikupi političke poene, ali čini nam se da još uvek nije odgovorio za nas na jedno ključno pitanje, i to ne zbog nas, nego zbog građana Srbije - kako i na koji način finansira svoju agresivnu kampanju pre nego što su izbori raspisani i poznat datum njihovog održavanja - navodi se u saopštenju SPS.

Kako se ističe, SPS niti je gažena niti je ponižavana od strane koalicionih partnera, ali je ponižavana i gažena Srbija i SPS u periodu DOS-ove vlasti.

foto: Nebojša Mandić

- Posledice te poniženosti i gaženosti osećaju i danas građani Srbije i zato će na pravi način na predsedničkim izborima oceniti sve kandidate DOS-a - konstatuju socijalisti.

- Socijalistička partija Srbije sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom ima strateški i partnerski odnos. Upravo rezultat takvog odnosa jesu rezultati koje ova Vlada postiže na međunarodnom i ekonomskom planu. Vidljivi rezultati rada Vlade Republike Srbije i ogromno poverenje i podrška koje ova Vlada ima su zapravo potvrda i pokazatelj neophodnosti sinergije SPS i SNS - zaključuje se u saopštenju.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.