Nikolić: SNS je za mene 100 POSTO! Ja sam ih i napravio! Stefanović: Javnost zna kako stvari stoje u SNS!
Foto: Nebojša Mandić

Funkcioneri o izborima

Nikolić: SNS je za mene 100 POSTO! Ja sam ih i napravio! Stefanović: Javnost zna kako stvari stoje u SNS!

- Što ne bih imao? Kao što bi imao i neki drugi kandidat. Valjda stranka, kada nekog predlaže, podržava ga 100 odsto. Ne postoji razlog da me stranka ne podržava - istakao Nikolić
Objavljeno: 09:54h

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da ima sto odsto podrške unutar Srpske napredne stranke i da ne postoji razlog da ga stranka ne podrži, ako on bude njen kandidat za predsednika.

"Ja to nisam istraživao, ali ne znam zašto ne bih imao 100 odsto. Što ne bih imao? Kao što bi imao i neki drugi kandidat. Valjda stranka, kada nekog predlaže, podržava ga 100 odsto. Ne postoji razlog da me stranka ne podržava. Nisam se nikada zamerio politici stranke, ja sam je osnovao i ja i sad smatram da je to najjača stranka, podržao sam ih na parlamentarnim izborima", rekao je Nikolić za Kurir.

Prema njegovim rečima, empirijski podaci govore da ima ogromnu većinu, "sto odsto podrške unutar Srpske napredne stranke, a ne 82 odsto, koliko je procenila njegova savetnica Stanislava Pak.

Nikolić kaže da se spekulacije ko će biti kandidat za predsednika SNS, aktuelni premijer Vučić ili on, mogu da se tumače kako ko hoće.

"Lepo sam vam rekao - ako stranka nekog kandiduje, taj će imati ogromnu podršku te stranke, to je valjda normalno", rekao je Nikolić.

Na drugoj strani, Nebojša Stefanović, član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je večeras da je siguran da javnost zna kako zaista stoje stvari u Srpskoj naprednoj stranci kada je reč o tome ko uživa najveće poverenje stranke.

foto: Beta

Na pitanje da prokomentarisse izjavu predsednika Srbije Tomislava Nikolića za "Kurir", kako ga taj list citira, da je ceo SNS uz njega te da ih je on napravio, Stefanović je rekao:

"Uveren sam da predsednik Nikolić to nije tako rekao i siguran sam da javnost zna kako zaista stoje stvari u SNS-u", rekao je Stefanović Tanjugu.

"U svakom slučaju ćemo sačekati dogovor izmedju našeg predsednika Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića i onda ćemo donositi dalje političke odluke", zaključio je Stefanović.

BONUS VIDEO:

Izbori sve bliži, spisak sve duži! Ko sve želi da bude PREDSEDNIK SRBIJE (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije / Kurir)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.