Dačić posle sastanka sa Vučićem: Dogovor sa SNS o predsedničkim izborima u najboljem interesu Srbije!
Foto: Fonet

nastavak saradnje?

Dačić posle sastanka sa Vučićem: Dogovor sa SNS o predsedničkim izborima u najboljem interesu Srbije!

U najboljem interesu Srbije je nastavak saradnje SPS i JS sa naprednjacima bez koje nema realizacije ključnih ciljeva državne politike, rekao je Ivica Dačić
Objavljeno: 23:02h

U najboljem interesu Srbije je nastavak saradnje SPS i JS sa naprednjacima bez koje nema realizacije ključnih ciljeva državne politike. To podrazumeva i dogovor o predsedničkim izborima, o čemu će razgovori biti nastavljeni sledeće nedelje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To je za "Novosti" izjavio lider socijalista Ivica Dačić, neposredno po okončanju večerašnjeg sastanka sa liderom SNS Aleksandrom Vučićem, kojem je prisustvovao i Dragan Marković Palma. On tvrdi da je razgovor bio temeljan i otvoren.

NEKO OVDE LAŽE! Vučićevo i Lončarevo objašnjenje o slici sa zemunskim klanom se NE SLAŽU! - Istaknuto je da je saradnja između naših stranaka bila dobra i da su postignuti ogromni rezultati na poboljšanju međunarodnog položaja naše zemlje i ekonomskih reformi - ocenio je prvi čovek SPS. Kako saznajemo, trojica lidera su uz načelne stavove o predstojećoj izbornoj trci za šefa države, razgovarala i o strateškim pravcima Srbije i izazovima koje očekuju zemlju u geopolitičkoj areni.

Bonus video

Hapšenje dvojice napadača na žandarma u Novom Sadu

(Espreso.co.rs / Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.