VELJA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Lončar laže, a naveo je i Vučića da laže!
Foto: Ozonpress

šou se nastavlja

VELJA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Lončar laže, a naveo je i Vučića da laže!

- Nisam kupio slike od fubalera, našao sam ih u sandučetu! Nije dobro da takav čovek vodi zdravstvo s jednom takvom biografijom, ponikao i stvoren u Šilerovoj ulici, a kupio stan od Kalinića
Objavljeno: 15:23h

On je gostujući na Regionalnoj televiziji Telemark rekao da i ne zna da su na toj slici fudbaleri, ponavljajući da je slike našao u poštanskom sandučetu, a da su mu potom poslate i putem mejla. Ilić je rekao da je slike pokazao policiji, nakon čega je imao nezgodu na kolima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Ja prvo ne znam te ljude s fotografija. Ne znam nikoga sem doktora za kim je izdata poternica, a koji se slikao s njim i koji je po izjavama članova zemunskog klana uklanjao pojedine svedoke. Kako sam mogao da kupim sliku Lončara i Dušana Spasojevića Šiptara? Od kojih sam fudbalera kupio tu sliku? Da li je živ Dušan Spasojević? Nije. Lončar laže i doveo je u situaciju i premijera da i on počne da laže. Lončar nije mogao ni da operiše tad jer nije završio ni specijalizaciju. Tek posle godinu dana je završio specijalizaciju, što piše i u njegovoj biografiji. Nije dobro za Srbiju da jedan takav čovek vodi zdravstvo s jednom takvom biografijom koji je ponikao i stvoren u Šilerovoj ulici, koji je kupio stan od Kalinića. Previše slučajnosti, zar ne? Ja sam obavestio javnost i tražim da se to razreši i da dobijemo odgovore, rekao je Ilić.

ČEDA PROGOVORIO O ZEMUNSKOM KLANU I LONČARU: To što je Velja pokazao sliku je NAPAD NA VUČIĆA!

foto: Nebojša Mandić

On je rekao da više nema razloga da podržava politiku oko koje su se danas okupili ljudi protiv kojih se godinama borio, navodeći nekadašnje članove DS-a, kao što su Siniša Mali, Goran Vesić, Jelena Trivan, Beba Popović...

MUP OBJAVIO FOTOGRAFIJU: Velja je bio parkiran na mestu za invalide, STIGLI I REZULTATI VEŠTAČENJA OŠTEĆENJA!

- Oko Vučića je maltene ceo nekadašnji DOS. Setite se koliko su napadali Đilasa, a danas je on poželjan partner, rekao je Ilić.

On je optužio vlast da je rešila da uništi i pocepa Novu Srbiju kao što su to uradili sa DSS-om i DS-om, a da je tu ulogu preuzeo Dragan Jovanović.

Zlatibor Lončar i fudbaleri Partizana na bazenu zemunskog klana U ŠILEROVOJ! Velja Ilić pokazao novu fotku ministra zdravlja! (FOTO)

- Krenuli su na Novu Srbju da nas unište i pocepaju, kao što su to uradili sa DSS-om, DS-om ali i SPS-om. Neki su nas napustili, ali nam je došlo hiljadu novih. Sledeće sedmice formiraćemo novi poslanički klub sa šest novih poslanika. Nastavljamo borbu, poručio je Ilić, a prenosi Ozonpress.

Neću podržati Vučića

foto: Stefan Jokić

On je ponovio da neće podržati Vučića ako bude kandidat na predsedničkim izborima jer ga je dva puta prevario:

- Ukoliko bude Nikolić, razmisliću o podršci. Što se tiče Jeremića, njega dugo poznajem, on je moj prijatelj. Ako mu bude potrebna podrška i ako me bude zvao možda ću mu pomoći. To će odlučiti Nova Srbija na stranačkim organima.

Da podsetimo, Velimir Ilić je dve fotografije ministra Lončara sa pripadnicima zemunskog klana pokazao javnosti.

Na prvoj je ministar sa Dušanom Spasojevićem, koji je bio i vođa ozloglašene zemunske grupe. Ministar se branio kako je bio pozvan u kafić nakon što je operisao oca čuvenog kriminalca.

foto: ozonpress

A na drugoj je, kako tvrdi Ilić, Lončar na jednom bazenu u ozloglašenoj Šilerovoj ulici - a evo i ko je sa njim na fotografiji, prema Ilićevim rečima.

foto: ozonpress

A povodom fotografije se oglasio i sam Lončar, koji je izjavio da je Velimir Ilić do fotografija došao tako što ih je kupio od jednog fudbalera.

Sve se dogodilo OVAKO: Lončar OBJASNIO odakle Velji sporne fotografije i koja je njihova pozadina! (FOTO)

Bonus video:

Zbog ovih ispada smo se smejali srpskim političarima:

(Espreso.co.rs / Ozonpress)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.