VELJA ILIĆ LAŽE, BESOMUČNO LAŽE: Biljana Popović Ivković žestoko isprozivala lidera NS
Foto: Fonet, Beta

samo oštro

VELJA ILIĆ LAŽE, BESOMUČNO LAŽE: Biljana Popović Ivković žestoko isprozivala lidera NS

Popović Ivković je rekla da je u javnosti izneto mnogo neistina, insinuacija i lažnih informacija u vezi slučaja koji je javnosti plasirao Velja Ilić
Objavljeno: 11:48h

Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković rekla je u Jutarnjem programu na Pinku da je u javnosti izneto mnogo neistina, insinuacija i lažnih informacija u vezi slučaja koji je javnosti plasirao Velja Ilić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Mi smo se na početku oglasili jednim saopštenjem, ali nismo želeli neku ozbiljniju reakciju. Gospodin Ilić je rekao da njegov auto nije bio parkiran na mestu za invalide, a ova fotografija to demantuje - rekla je Popović Ivković, i rekla da se na fotografiji koju je donela vrlo jasno vidi da je Ilić bahato, nepropisno, i nepristojno parkiran na mestu koje je predviđeno za lica sa posebnim potrebama.

Ona je rekla da je automobil Velimira Ilića odvezlo posebno vozilo parking servisa, i da je iste večeri Ilić preuzeo svoj automobil. Popović Ivković je dodala da mora da demantuje Ilića i kada je rekao da ga niko nije pozvao, i donela listing.

Ona je istakla da je Velimir Ilić prijavio uoči Nove godine da je doživeo saobraćajnu nesreću, odmah se uključilo Tužilaštvo, sve je išlo po procedurama.

foto: prtsc/pink

- Tužilaštvo je dalo nalog policiji da se Velimir Ilić pozove, i da da izjavu. On je rekao da ga apsolutno niko nije kontaktirao, što naravno nije tačno. Ja imam ovde jedan zvanični dokument MUP. Policijski službenik je ovo sačinio, ovo je listing iz njegovog mobilnog telefona gde se vidi da su ga iz MUP zvali - rekla je Popović Ivković, i dodala da se jasno vide pozivi koji su upućeni.

Kako je rekla, prvo ga je službenik zvao sa statičnog telefona, Velimir Ilić se nije javio. Nakon što je video propušten poziv pozvao je policijskog službenika, koji mu je saopštio da je potrebno da dođe u policijsku stanicu da da izjavu.

- Prvi poziv je upućen 30. decembra, međutim Ilić je rekao da zvog novogodišnjih praznika ne može da dođe. Posle su ga zvali 4. janura, pa 9. pa 12. U listingu su taksativno navedene sekunde koliko je trajao razgovor - rekla je Popović Ivković.

Sve su ovo političke insinuacije, lične frustracije jer nije dobio fotelju koju je priželjkivao.

- Međutim, policija neće biti lenja, sve ćemo da ispitamo. U toku je veštačenje po nalogu Tužilaštva. Stručnjaci će dati svoje mišljenje. Veštačenje će biti snimljeno kamerom od početka do kraja, da posle ne bude da je i tu bilo nekih malverzacija. Kada budemo prikupili sve nalaze, mi ćemo to dostaviti nadležnom tužilaštvu, i ono će dati konačnu reč - rekla je Popović Ivković.

Prema njenim rečima, on laže.

- Fotografija koju sam donela i ovaj spisak poziva demantuju Ilića, govore da čovek besomučno laže, ide od medija do medija i laže - rekla je Popović Ilić.

Bonus video:

ESPRESO TVITER Miša Vacić čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.