VUČIĆ HRVATSKIM NOVINARIMA: Najlakše je psovati majku Vučiću, tako se prodaju novine!
Foto: Fonet

rekao im je!

VUČIĆ HRVATSKIM NOVINARIMA: Najlakše je psovati majku Vučiću, tako se prodaju novine!

Je li neko time napravio nešto dobro za svoju zemlju. Nije ništa - poručio je Vučić.
Objavljeno: 13:23h

Premijer Vučić je novinarima u Davosu rekao koliko je nepopularan u Hrvatskoj, te primetio da u hrvatskim medijima ima više tekstova o njemu nego u srpskim.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Mogu da zahvalim na tome, ali moje je da štitim interese Srbije, s tim da ni u jednom trenutku da ne ugrozim ni interese Hrvatske. A naš zajednički interes je sačuvati mir u regionu. Hrvatska je za nas važna zemlja i dobro je da je gospodin Plenković rekao da je za Hrvatsku važna Srbija - rekao je Vučić.

Premijer je kazao da je razgovor u ovom trenutku najbitniji, jer ”dok razgovarate znate da neće doći do oružanih incidenata”.

- Znate da neće doći do daljnjeg usložavanja naših odnosa dok se razgovara. Biće pokušaja da se to popravi. Dok se ne razgovara ostavljeno je mnogim neodgovornim ljudima mašta i uvek se ti odnosi mogu pokvariti - kazao je srpski premijer, prenosi Jutarnji.

Vučić je zamolio hrvatske i srpske novinare da prilikom obavljanja svog posla imaju u vidu da odnose dve države treba popraviti i postići dijalog.

- Najlakše se mogu prodati novine ako se psuje majka Vučiću. Super, ali ja pitam što je rezultat. Je li se time nešto promenilo u politici. Je li neko time napravio nešto dobro za svoju zemlju. Nije ništa - poručio je Vučić.

Vučić je danas u Davosu pozvao hrvatskog premijera da poseti Srbiju.

BONUS VIDEO:

Miša Vacić čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs / Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.