Šešelj: Tomislav Nikolić je planirao krvoproliće! (FOTO)
Foto: Promo

OSUDIO TOMU!

Šešelj: Tomislav Nikolić je planirao krvoproliće! (FOTO)

Predsednik Srpske radikalne stranke i predsednički kandidat radikala prof. dr Vojislav Šešelj osudio je na današnjoj konferenciji za medije ponašanje aktuelnog predsednika Tomislava Nikolića
Objavljeno: 14:02h

On je istakao da je sramno to što je predsednik spreman da napravi ogromne probleme državi i narodu, samo zbog činjenice da je lično nezadovoljan svojom političkom pozicijom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Promo

Šešelj je istakao da Nikolić strepi da ga njegova dojučerašnja partija neće istaći kao svog kandidata na izborima i da je zbog toga sračunato davao zapaljive izjave, nakon što je, puštanjem u rad oslikanog voza na relaciji Beograd–Kosovska Mitrovica, pokušao da izazove krvoproliće.

Vučić za italijanske medije: Na voz poslali mitraljeze - rizik za celu Evropu! Lider radikala je objasnio da je Nikolić lično osmislio provokaciju sa vozom čije parole bi sigurno iritirale Šiptare u bilo kojoj sredini i izazvale njihov bes, teror i reakciju oružanih bandi, koje su formirali uz podršku NATO-pakta. On je objasnio da je predsednik Srbije računao da će, ako Šiptari napadnu voz, biti žrtava, nakon čega bi došlo do uzvratne reakcije srpske vojske i policije. Nikolić smatra da bi se u takvoj situaciji probudio patriotizam i da bi svi u njemu videli vođu i spasioca, nakon čega bi sigurno bio izabran za predsedničkog kandidata Srpske napredne stranke. Šešelj je istakao da je srećna okolnost to što su svi politički činioci, kao i srpski narod, odmah prozreli nepoštene namere Tomislava Nikolića.

foto: Beta

Predsednik Srpske radikalne stranke je istakao da srpski radikali nisu protiv snažnih, nekada i militantnih poteza, ali da takvi potezi mogu biti povučeni tek nakon konsultacija i unapred obezbeđene podrške našeg glavnog saveznika – Ruske Federacije. On je objasnio da je za Srbiju najvažnije da sačeka smenu garnitura u Americi i prvi susret Putina i Trampa, kako bi se videlo u kom pravcu će krenuti rusko-američki odnosi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.