ŠAPIĆ OŠTRO UPOZORIO VLAST: Znam da niste namerno, ali više nas ne isključujte sa ozbiljnih sastanaka, glupo je!
Foto: Filip Plavčić

bez dlake na jeziku

ŠAPIĆ OŠTRO UPOZORIO VLAST: Znam da niste namerno, ali više nas ne isključujte sa ozbiljnih sastanaka, glupo je!

Šapić je saznao da je u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture održan sastanak o Zakonu o stanovanju i da samo opštine Novi Beograd i Stari grad nisu prisustvovale
Objavljeno: 14:15h

Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd, postavio je na svoj Tviter nalog "otvoreno pismo" ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, u kojem ih moli da više ne isključuju sa sastanaka na kojima se priča o ozbiljnim stvarima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Šapić je napisao da je saznao da je u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, u četvrtak 29. 12. 2016. godine održan sastanak sa predstavnicima Uprave grada Beograda, i svih gradskih opština, na temu primere novog Zakona o stanovanju.

Šapić je naveo da je Uprava grada zvanično obavestila sve gradske opštine o danu i vremenu pomenutog sastanka, osim opština Stari grad i Novi Beograd.

foto: Filip Plavčić

- Znam da se greška slučajno potkrala, i da Uprava grada Beograda nije namerno izostavila baš ove dve opštine sa ovako važnog sastanka, samo ih najlepše molimo da nas ubuduće ipak pozovu, jer nema smisla, a i malo je glupo - napisao je predsednik opštine Novi Beograd.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.