NAJHUMANIJI ROBIJAŠI U SRBIJI: Obezbedili pomoć za narodnu kuhinju na Kosovu!
Foto: Beta

human gest

NAJHUMANIJI ROBIJAŠI U SRBIJI: Obezbedili pomoć za narodnu kuhinju na Kosovu!

Osuđenici narodnoj kuhinji Raško-prizrenske eparhije u protekle tri godine poklonili nekoliko hiljada konzerviranih obroka, dok su nešto više od hiljadu obroka poklonili manastiru Visoki Dečani
Objavljeno: 13:09h

Osuđenici Kazneno-popravnog zavoda u Nišu odrekli su se 450 konzerviranih obroka u korist narodne kuhinje Raško-prizrenske eparhije, izjavio je danas upravnik tog zatvora Aleksandar Grbović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! On je rekao agenciji Beta da su osuđenici narodnoj kuhinji Raško-prizrenske eparhije u protekle tri godine poklonili nekoliko hiljada konzerviranih obroka, dok su nešto više od hiljadu obroka poklonili manastiru Visoki Dečani. "Osuđenici sami iniciraju sve humanitarne akcije, a zaposleni u Zavodu ih realizuju", istakao je Grbović. On je kazao da su krajem prošle godine osuđenici od svojih plata prikupili 157.000 dinara za lečenje teško obolele Emilije Dukić (16), a pre toga su sakupili 150.000 dinara za kupovinu školskog pribora za školu u opštini Vladimirci. Podsetio je da od 1.400 osuđenika niškog Zavoda njih oko 1.000 radi u zatvorskim radionicama, na farmi i poljoprivrednom gazdinstvu, i da za to primaju platu koja iznosti 20 odsto od minimalne zarade.

BONUS VIDEO:

ESPRESO ANKETA: Da li ste za slanje srpske vojske na Kosovo?

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.