Jovanović: Nikolić širi mržnju i ugrožava građane Srbije!
Foto: Fonet

Lider LDP o predsedniku srbije

Jovanović: Nikolić širi mržnju i ugrožava građane Srbije!

- Predsednik Tomislav Nikolić svoju kampanju počinje kao vojni komandant koji iz svog kabineta širi mržnju i ugrožava građane, koji su već jednom platili strašnu cenu zbog neodgovorne vlasti željne rata i sukoba - saopštio je Jovanović.
Objavljeno:

- Atmosfera koja se stvara u Srbiji i ratnohuškačke izjave predstavnika vlasti počinju da ozbiljno ugrožavaju stabilnost zemlje i prelivaju se u već dovoljno nestabilan region - izjavio je predsednik LDP-a Čedomir Jovanović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je naveo da retorika nacionalizma i otvoreno zalaganje za opciju rata izazivaju opravdani strah i unose nemir u živote ljudi koji se već tri decenije sistemski uvlače u sukobe iz kojih Srbija izlazi poražena i bez dostajanstva, a građani bez ikakve nade da možemo zakoračiti u budućnost.

- Predsednik Tomislav Nikolić svoju kampanju počinje kao vojni komandant koji iz svog kabineta širi mržnju i ugrožava građane, koji su već jednom platili strašnu cenu zbog neodgovorne vlasti željne rata i sukoba. Ekstremna desnica izgleda da svoje ideje danas plasira kroz zvaničnu državnu platformu. Obeležavanje Dana Republike Srpske, u kojem Srbija vidi svoju šansu za razračunavanje sa BiH, koja je zajednička kuća Srba, Bošnjaka i Hrvata, i voz kao simbol naše nemoći da razumemo kosovsku realnost smernice su državne politike koja polako upada u fazu povlađivanja i povlačenja pred idejom koja je Srbiju već koštala toliko da bi svaki novi konflikt značio naše nestajanje - rekao je Jovanović.

BONUS VIDEO:

Zoran Živković čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.