Nikolić odbrusio Skatu: Nadam se da sa novom administracijom u SAD ovakvo ponašanje prestaje!
Foto: Beta

susret predsednika sa ambasadorom

Nikolić odbrusio Skatu: Nadam se da sa novom administracijom u SAD ovakvo ponašanje prestaje!

- Među građanima postoji sumnja da Srbija može da ima jednak tretman kao i neke druge zemlje, koje su imale, čini se bolju percepciju u očima SAD - naglasio je predsednik
Objavljeno: 15:19h

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić razgovarao je danas sa ambasadorom SAD Kajlom Skatom, kojem je rekao da razume da Amerika bezuslovno podržava nešto na čije stvaranje je direktno uticala i da je zvanični Vašington sprovođenjem svoje volje stvorio mnoge nevolje, te da se nada da će sa novom administracijom takvo ponašanje da prestane.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U saopštenju Pres služe se navodi da je predsednik Nikolić konstatovao da su dve zemlje na putu oporavka bilateralne saradnje i izrazio očekivanje da će sa novom administracijom odnosi dve zemlje dobiti novi kontekst.

- Među građanima postoji sumnja da Srbija može da ima jednak tretman kao i neke druge zemlje, koje su imale, čini se bolju percepciju u očima SAD - naglasio je predsednik i dodao da je ponašanje Prištine u vezi sa vozom, koji je u subotu krenuo iz Beograda ka Kosovskoj Mitrovici, potpuno neprihvatljivo.

- Za njih (Albance) je provokacija voz ukrašen srpskim obeležjima i na taj voz su krenuli bombama i dugim cevima, bez odobrenja KFOR-a. Niko ne postavlja pitanje da li je provokacija to što po teritoriji Kosova idu sa obeležjima velike Albanije i javno promovišu tu besmislenu ideju - rekao je predsednik Nikolić.

BONUS VIDEO:

Penzionerske muke u Srbiji

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.