Šokantna izjava Tomislava Nikolića: IDEM U RAT SA SINOVIMA, NEĆU BITI PREDSEDNIK!
Foto: Fonet

Predsednik poručuje

Šokantna izjava Tomislava Nikolića: IDEM U RAT SA SINOVIMA, NEĆU BITI PREDSEDNIK!

- Mi ne zveckamo oružjem, već na tu ravan prebacujemo ukoliko bude bio ugrožen srpski narod na Kosovu i Metohiji. I da, rekao sam da ću i ja, ako treba, otići u rat, pa i moji sinovi - izjavio je Nikolić za Kurir
Objavljeno: 11:51h

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je da je spreman da se povuče sa čela Srbije i ode u rat sa sinovima "ako oćutimo Albancima"! Na sugestiju da je javnost uznemirena i da poziva na smirivanje tenzija, Nikolić za današnje izdanje lista "Kurir" odgovara "da ne zvecka oružjem i da je EU morala da reaguje na miniranje pruge".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Mi ne zveckamo oružjem, već na tu ravan prebacujemo ukoliko bude bio ugrožen srpski narod na Kosovu i Metohiji. I da, rekao sam da ću i ja, ako treba, otići u rat, pa i moji sinovi - izjavio je Nikolić.

Bila sam u srpskom vozu za KOSOVO! Bili smo ubeđeni da će nas Albanci razneti, ALI SAM SREĆNA ŠTO SAM IŠLA NA OVAJ PUT! (FOTO)

foto: Beta / Miloš Miškov

ŠUTANOVAC: Gde je vojvoda Nikolić išao tenkovima da brani Srbe, odatle su Srbi traktorima otišli. Odmori, vojvodo, ne prizivaj! (FOTO) (VIDEO)

Na pitanje da li je video reagovanje političara opozicije, ali i zvaničnika EU posle njegovog govora, Nikolić je rekao:

Uleteli su sa zastavom u voz za Kosovsku Mitrovicu, a onda su uradili nešto što je naježilo svakog Srbina! (VIDEO)

- EU je trebalo da reaguje kad je skoro minirana pruga i kad nije dozvoljeno da prođe srpski voz. Pa ako Johanes Han kaže da ja ne gledam u budućnost i da je budućnost Srbije nezavisno Kosovo, onda nemamo o čemu da razgovaramo. Onda je on prevara za sva vremena - izjavio je Nikolić.

SLUČAJNOST ILI... Hrist sa slike iz PATRIOTSKOG VOZA liči na MARKA ĐURIĆA! (FOTO)

- Ako napadnu Srbe i počnu egzodus i ubijanje, hoće li Srbija da ćuti? Ja takvoj Srbiji ne bih bio predsednik - rekao je Nikolić.

BONUS VIDEO:

ESPRESO JE BIO U SRPSKOM VOZU ZA KOSOVO: Posle drame, tenzije i sati čekanja, voz se ipak vratio u BEOGRAD! (FOTO)(VIDEO)

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.