Tadić demantuje: Nisam obećao podršku Jeremiću!
Foto: Beta / Emil Vaš

negira najave

Tadić demantuje: Nisam obećao podršku Jeremiću!

"Sav dosadašnji napor SDS i i Borisa Tadića bio je usmeren isključivo na to da stranke građanske i demokratske opozicije izađu na izbore sa jednom zajedničkom listom i sa jednim zajedničkim kandidatom za predsednika" kaže se u saopštenju SDS-a
Objavljeno:

Socijaldemokratska stranka (SDS) demantovala je pisanje dnevnog lista Danas da je Boris Tadić obećao podršku Vuku Jeremiću ili bilo kom drugom kandidatu za predsednika Republike Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je navedeno u saopštenju, "sav dosadašnji napor SDS i i Borisa Tadića bio je usmeren isključivo na to da stranke građanske i demokratske opozicije izađu na izbore sa jednom zajedničkom listom i sa jednim zajedničkim kandidatom za predsednika".

"Ukoliko ne uspemo u tome i ako naš politički blok bude imao više kandidata, što bi bila velika greška i korist režimu Aleksandra Vučića, odluku o nastupu SDS-a na predstojećim predsedničkim i parlamentarnim izborima donećemo na organima stranke", navodi se u saopštenju.

List Danas je objavio da bi bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić trebalo u nedelju da najavi da će se kandidovati na izborima za predsednika Srbije, a da mu je podršku obećao, između ostalih, i Boris Tadić.

(Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.