JEREMIĆ ODLUČIO?! U nedelju objavljuje kandidaturu!
Foto: FoNet

pala odluka?

JEREMIĆ ODLUČIO?! U nedelju objavljuje kandidaturu!

Bivši ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić trebalo bi da objavi u nedelju da će se kandidovati na predsedničkim izborima u Srbiji, saznaje Danas
Objavljeno: 09:15h

On će to verovatno saopštiti na skupu u nedelju u beogradskom "Mikseru", što pojedini izvori Danasa tumače kao početak njegove kampanje za predstojeće predsedničke izbore. U Centru za međunarodnu saradnju i održivi razvoj, čiji je Jeremić predsednik, nisu želeli za naš list ni da potvrde ni da demantuju tu informaciju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako Danas nezvanično saznaje iz izvora bliskih Jeremićevom timu, Vuk Jeremić će se tokom vikenda susresti sa građanima Beograda, a planira da u naredne dve sedmice poseti gradove širom Srbije i prva "stanica" na tom putu biće Šabac.

- Jeremić će razgovarati sa građanima o njihovim problemima i biće spreman da čuje njihove sugestije - kažu našu izvori, koji nisu želeli da komentarišu da li postoji mogućnost da on tokom obilaska Srbije objavi kandidaturu za predsednika.

Podsetimo, Jeremić je prošlog meseca odgovarajući na pitanje TV N1 kada bi mogao da donese odluku o kandidaturi naveo: "Kad budem sagledao mogućnosti da ponudim rešenja za probleme građana".

(Espreso.co.rs / Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.