Mihajlović o mogućim napadima na ambasade: Naše bezbednosne službe rade svoj posao
Foto: FoNet

nema straha!

Mihajlović o mogućim napadima na ambasade: Naše bezbednosne službe rade svoj posao

Ministarka je rekla da sve službe države štite naš prostor i imovinu i ono što jeste Republika Srbija
Objavljeno: 13:09h

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas povodom upozorenja da bi srpske ambasade mogle da budu na meti albanske dijaspore da nadležne bezbednosne službe reaguju i rade svoj posao.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Nismo razgovarali o tome, ali sam sigurna da naše službe kao što je to uvek slučaj, bilo da je u pitanju pretpostavka, razmišljanje ili neka konkretna situacija, reaguju i rade svoj posao - rekla je Mihajlović novinarima zamoljena da prokomentariše izjavu ministra spoljnih poslova Ivice Dačića koji je upozorio da se, na osnovu bezbednosnih informacija, u albanskoj dijaspori planira zauzimanje nekog od naših diplomatsko - konzularnih predstavništava u SAD-u ili Evropi. - Kao što službe koje su u okviru ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture sve dobro rade svoj posao. A nekada to i ne znamo. Tako i sve druge službe države štite naš prostor i imovinu i ono što jeste Republika Srbija - poručila je Mihajlović. Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić upozorio je juče da se, prema bezbednosnim informacijama, u albanskoj dijaspori planira zauzimanje nekog od naših diplomatsko - konzularnih predstavništava u SAD - u ili Evropi kako bi se Srbija prinudila da odustane od zahteva za suđenje Haradinaju.

foto: AP

Dačić je danas rekao da su zapadne bezbednosne agencije informisale Srbiju o perfidnom planu albanske dijaspore da zauzme srpska diplomatsko-konzularna predstavništva. - Ova informacija je došla iz jedne velike zemlje i velike bezbednosne zajednice, sa imenima i prezimenima ljudi, sa zemljom o kojoj se razgovaralo kao mogućoj zemlji gde bi meta možda mogla biti naša ambasada ili konzulat - rekao je on gostujući u Dnevniku RTS-a. Sve te podatke zapadne službe imaju, istakao je Dačić.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.