SNS: Najveći lažovi i varalice su u DS!
Foto: Espreso

ŽESTOKO!

SNS: Najveći lažovi i varalice su u DS!

Srpska napredna stranka saopštila je danas da se funkcioneri DS sete policijskih snaga i građana Srbije samo onda kada bi nešto da ukradu
Objavljeno: 14:15h

Srpska napredna stranka saopštila je danas da se funkcioneri DS sete policijskih snaga i građana Srbije samo onda kada bi nešto da ukradu ili slažu zarad jeftinih političkih poena i unižavanja države, te da su demokrate u samo u jednoj stvari u pravu, a to je da je u Srbiji u jednom trenutku osnovana partijska policija - Komunalna policija Grada Beograda.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Javna je tajna da su Komunalnu policiju formirale upravo demokrate, kako bi imali ličnu i partijsku policiju, u koju su zaposlili isključivo članove svoje stranke. Nije novost da u DS - u i strankama proizašlim iz nje sede najveći lažovi i varalice, već je to jedan od razloga zašto su građani te "moralne i političke titane" poslali na margine politike Srbije, kako bi ih onemogućili da im dalje uništavaju živote", navodi se u saopštenju SNS.

foto: Dragana Udovičić

Znamo, kažu iz SNS - a, da je funkcionerima DS - a teško da shvate da novim Zakonom o policiji resorni ministar nema nikakva upravljačka ovlašćenja, da se na radna mesta dolazi isključivo javnim konkursom, i da postoje precizni kriterijumi za karijerno napredovanje, kao i da danas radom policijskih snaga rukovodi direktor policije. Jer, kako bi to demokrate razumele, poručuju, kada su oni stvorili sistem koji radi isključivo po volji DS funkcionera i njima bliskih tajkuna, bez zakonskih ovlašćenja, a sve zbog toga da bi im omogućio dalju pljačku Srbije.

- Pošto su demokrate kratkog pamćenja, nije zgoreg ni podsetiti da je Zakon o policiji donela vlada DSS - a, što smo već i napomenuli, ali da je u isto to vreme tadašnji predsednik Srbije bio upravo predsednik DS - a, Boris Tadić, koji je mogao da vrati zakon Skupštini, ukoliko je DS imala nešto protiv tadašnjeg Zakona o policiji i pratećih uredbi, kao što to nije bio slučaj - navodi se dalje u saopštenju.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.