SAMO NEPOŠTENO, LEGALIZOVAĆU DROGU I PROSTITUCIJU: Da li je ovo najluđi kandidat za predsednika Srbije?
Foto: Profimedia, Damir Dervišagić

do pobede

SAMO NEPOŠTENO, LEGALIZOVAĆU DROGU I PROSTITUCIJU: Da li je ovo najluđi kandidat za predsednika Srbije?

Njegove parole su sledeće: "Izađi i slaži", "Samo nepošteno", "Za nepravdu", "Korakom unazad"...
Objavljeno: 16:32h

On je dizajner, umetnik, avanturista, klaber i ugostitelj, a uskoro i kandidat za predsednika Srbije. Srđan Fila Filipović poreklom iz Svilajnca, odlučio je da se kandiduje za predsednika Srbije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njegove parole su sledeće "Izađi i slaži", "Samo nepošteno", "Za nepravdu", "Korakom unazad", "Fila za predsednika", a nedavno je u stakleniku zasadio novac, kako bi uspeo da izađe na kraj sa mnogobrojnim troškovima predizborne kampanje.

foto: prtsc

Kontroverzni svilajnački dizajner enterijera već je požnjeo prve prinose i veoma je zadovoljan rodom strane valute.

Fila je i poznati beogradski klaber, suvlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata, čovek koji je u svojoj karijeri napravio više od 300 kafana, klubova i kafića i koji je uplovio u političke vode i poveo jednu sasvim drugačiju kampanju.

Pošto je široj javnosti postao poznat kao čovek koji je iskopao dinosaurusa, pa su ga srpski mediji nazvali srpski Indijana Džons. Njegov dinosaurus izložen je u Prirodnjačkom centru Srbije u Svilajncu.

Tom prilikom on je rekao da na zemlji nema istine, pa će pokušati da je nađe pod zemljom.

- Pokušaću da iskopam istinu u Srbiji. Okupio sam mlade volontere koji će mi pomoći. Brinem za mlade ljude, plašim se da kada oni budu završili fakultete i stekli jake funkcije, više neće imati šta da ukradu. Mi se zalažemo da krađu u državi podignemo na viši nivo. Deo ukradenog će se vraćati kako bismo imali šta da ukrademo i sledeće sezone - rekao je tom prilikom Fila.

Potencijalni kandidat za predsednika i njegova ekipa napravili su „Program za bolje juče“, u kome se navodi da su glavne grane privrede - ugostiteljstvo i turizam:

- Da se ne zavaravamo, jedino dobro što imamo u Srbiji su kafane, lepe žene i ćevapi. Ne vidim da imamo išta drugo da ponudimo. Imamo plan da dovedemo 200 miliona turista godišnje u našu zemlju. Kada budemo legalizovali drogu, prostituciju i kocku, niko više na svetu neće ići u Amsterdam i Tajland. Svi ugostitelji u Srbiji me podržavaju. Ukinućemo PDV, zabraniti rad inspekcijama, ukinuti paušalni porez. Najvrednija stvar koju u Srbiji imamo jeste osmeh i to nam niko ne može ukrasti - smatra budući kandidat za predsednika.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.