POMIRENJE SNS I BOJANE MALJEVIĆ? Naprednjaci emituju serijal MOJE PRAVO na svom sajtu (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

velikodušno, nema šta!

POMIRENJE SNS I BOJANE MALJEVIĆ? Naprednjaci emituju serijal MOJE PRAVO na svom sajtu (VIDEO)

Vladajuća stranka je tako odgovorila na poruku produkcije serijala objavljenu na zvaničnom Tviter profilu
Objavljeno:

Vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) zatražila je danas dozvolu da na svom sajtu i jutjub kanalu emituje serijal o građanskim pravima "Moje pravo" koji su, kako navode producenti, odbile da emituju neke televizije sa nacionalnom frekvencijom. Stranka na vlasti je ovako pokazala da hoće da izađe u susret.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Poštovani, ovim putem upućujemo Vam zvaničnu molbu za dozvolu da vaš serijal objavimo na sajtu i jutjub kanalu - piše na Tviter nalogu SNS - a.

Srpska napredna stranka je tako odgovorila na poruku produkcije serijala objavljenu na zvaničnom Tviter profilu.

- Kada bi SNS, DS ili bilo koja druga politička stranka zatražila da prenosi serijal Moje Pravo jednako bi dobila saglasnost produkcije - navodi se na Tviteru.

Serijal "Moje pravo", u produkciji Bojane Maljević, ima 12 epizoda u kojima su objašnjeni realni problemi građana i načini na koji se krše njihova prava. Neke televizije sa nacionalnom frekvencijom odbile su da emituju serijal, pa su epizode potom objavljene na jutjubu, zatim na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter, kao i na nekim portalima.

O ljudskim i građanskim pravima u serijalu govorili su brojni stručnjaci i aktivisti kao što su Srbijanka Turajlić, Borka Pavićević, Milan Antonijević, Olja Bećković, Miodrag Majić, Vladimir Arsenijević, Tibor Jona, Dobrica Veselinović. Oni su u svakoj epizodi pokušali da građanima približe prava koja imaju.

Serijal je režirao Miloš Pavlović, a realizaciju su pomogli Delegacija Evropske unije u Srbiji i Ministarstvo kulture i informisanja Srbije.

(Espreso.co.rs / 021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.