Zorana Mihajlović: Nikolić ima pravo da želi drugi mandat, ali SNS mora dobro da razmisli!
Foto: Zorana Jevtić

razume želju predsednika

Zorana Mihajlović: Nikolić ima pravo da želi drugi mandat, ali SNS mora dobro da razmisli!

Mihajlović kaže da mora dobro da se razmisli ko će biti kandidat SNS za predsednika Republike
Objavljeno: 07:21h

Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infastrukture izjavila je sinoć da SNS mora dobro da razmisli ko će biti njen kandidat za predsednika Srbije, jer su pred nama teža vremena, napominjući i da aktuelni predsednik ima pravo da želi novi mandat.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Predsednik Republike Tomislav Nikolić kao i svaki drugi punoletni građanin može da traži i da želi da bude predsednik Srbije naročito jer on već jeste predsednik - rekla je Mihajlović gostujući u "Kažiprstu" B92.

Mihajlović kaže da mora dobro da se razmisli ko će biti kandidat SNS za predsednika Republike i kako će izgledati naša poltika u budućnost imajući u vidu migrantsku krizu, probleme u EU i potpuno drugačiju podelu karata.

Na pitanje da li misli da Nikolić ne bi bio dobar kandidat za predsednika, potpredsednica Vlade je rekla da o tome uopšte nije razgovarano, ali da razume njegovu želju da bude predsednik.

foto: beta

- Razumem čak i njegovu rečenicu da nije uradio ništa loše za Srbiju. Ali isto tako kažem da su pred nama mnogo teža vremena, ne u Srbiji kao Srbiji već u našem okruženju, nego što su bila u prethodnom periodu - navela je Mihajlović.

Govoreći o odnosima u Vladi, Mihajlović je navela da su odnosi SNS i SPS jasni i vidljivi u vladi, u parlamentu - "oni su podrška Vladi".

Potpredsednica Vlade je navela da trenutno nema odgovor na pitanje da li će, pored predsedničkih, biti i parlamentarnih izbora, ali kaže da će se o tome razgovarati.

Prema njenim rečima, u parlamentu Srbije postoji sklad i jedino je diskusija danas drugačija.

-Mislim da treba višše argumenata, ali što se tiče podrške, tu problema nema - zaključila je ona.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.