DAČIĆ DOMINIRA: Nije Vučić stalno namrgođen, možete sa njim da razgovarate ljudski!
Foto: Fonet

o izborima i premijeru

DAČIĆ DOMINIRA: Nije Vučić stalno namrgođen, možete sa njim da razgovarate ljudski!

Kada je reč o predsedničkim izborima, Dačić kaže da je SPS spreman da razgovara o zajedničkom kandidatu vladajuće kolalicije
Objavljeno: 15:50h

- Nije Vučić samo namgrđen, možete sa njim da razgovarate ljudski. Kad smo polagali zakletvu u skupštini, kao novi ministri, Vučiću sam rekao da ću na tekst zakletve da dodam - ne pomerio se s mesta - rekao je Dačić odgovarajući na pitanje da li očekuje parlamentarne izbore sledeće godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako je rekao, to je njegov pristup kada je reč o vanrednim parlamentarnim izborima, ali je i naveo da se uvek sprema za izbore. Kada je reč o predsedničkim izborima, Dačić kaže da je SPS spreman da razgovara o zajedničkom kandidatu vladajuće kolalicije, ako postoji takva inicijativa Aleksandra Vučića i SNS, ali i naveo da tih razgovora do sad nije bilo. Dodao je da je SPS uvek spreman da ima svog predsedničkog kandidata, navodeći da Tomislav Nikolić trenutno nije kandidat i da zato ne zna zašto bi se o njemu izjašnjavao. Ocenio je kao apsolutnu humoresku medijske spekulacije da SPS “flertuje” ili bilo šta ima sa Vukom Jeremićem u smislu njegove predsedničke kandidature.

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.