Vučić Tasovcu: Razočaro si me, podmetnuo si moja leđa, a ti si se izvukao! (FOTO)

Tanjug jabuka razdora

Vučić Tasovcu: Razočaro si me, podmetnuo si moja leđa, a ti si se izvukao! (FOTO)

Hoću zbog stenograma i istorije da kažem koliko sam razočaran onim što se desilo u vezi sa Tanjuga - izjavio je Vučić, obraćajući se direktno ministru
Objavljeno: 10:43h

Na današnjoj sednici Vlade, premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je razočaran odlukom da se Tanjug ugasi i oštro kritikovao ministra kulture i informisanja Ivana Tasovca zbog ovakvog ishoda. - Hoću zbog stenograma i istorije da kažem koliko sam razočaran onim što se desilo u vezi sa Tanjuga - izjavio je Vučić, obraćajući se direktno ministru. - Hoću zbog stenograma i istorije da kažem da sam bio protiv gašenja Tanjuga! Ti i Saša Mirković ste me ubeđivali da je to važno, potrebno i reformski!

Fonet
- Tražio si da ne ideš u Sarajevo kako bi ostao ovde da braniš i obrazložiš odluku. Noćas sam gledao vesti, nigde te nisam video, samo sam čuo nemušto objašnjenje Saše Mirkovića, gde se poziva na tačku 141, pa ne razumem tačno zašto nisi išao u Sarajevo - naveo je predsednik Vlade Srbije. - Iako sam ja bio protiv gašenja Tanjuga, a ti Tasovac za.... Ti Tasovac nisi podmetnuo svoja leđa, podmetnuo si moja leđa, kao i obično - završio je premijer. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.