SVI POLITIČARI SLAVE NOVU NA ISTOM MESTU: Ovako će provesti predstojeće praznike! (VIDEO)
Foto: Fonet, Stefan Jokić, Dragan Kadić

konačno složni

SVI POLITIČARI SLAVE NOVU NA ISTOM MESTU: Ovako će provesti predstojeće praznike! (VIDEO)

Ako ste mislili da ne postoje stvari oko kojih će se srpski politički oponenti složiti, ipak nije tako
Objavljeno: 23:30h

Novogodišnje slavlje svi doživljavaju drugačije. Jedni se raduju novom početku, novim poslovnim izazovima, drugi prelazak iz jedne u drugu godinu ne slave, niti ga doživljavaju kao praznik. Kada su političari u pitanju, proslava Nove godine biće obeležena slično kod svih.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ako ste mislili da ne postoje stvari oko kojih će se srpski politički oponenti složiti, ipak nije tako. Svi se slažu u jednom - Novu godinu će provesti u krugu svojih najbližih.

Zbog nedostatka vremena jer politički angažman sa sobom nosi i brojne obaveze, naši političari često odsustvuju od kuće, pa se praznicima raduju, jer će konačno vreme provesti u krugu svojih porodica.

foto: Filip Plavčić

Narodni poslanik Muamer Zukorlić svaki praznik koristi da bude što više sa porodicom, pa će tako i novogodišnje praznike iskoristiti da bude sa svojim najbližima.

- To je moja najveća obaveza, i ako bi me pitali da li sam ikoga u životu zakinuo, i ostao dužan, to bi bila isključivo moja porodica. Zato se trudim da svaki praznik budem sa njima - rekao je Zukorlić.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.