ANA GROZDANOVIĆ ČESTITALA POBEDU ALEKSANDRU VUČIĆU: Ponosna na njegov uspeh i svoju stranku, ima i posebnu želju!
Foto: Instagram/grozdanovićana_, Printscreen

javno se oglasila

ANA GROZDANOVIĆ ČESTITALA POBEDU ALEKSANDRU VUČIĆU: Ponosna na njegov uspeh i svoju stranku, ima i posebnu želju!

Narode svako uspešan je bio početnik, zbog toga radite svakodnevno da bi i vi postali uspešni, ali nikada ne zaboravite ljude koji su vam se našli na tom vašem početku. - istakla je između ostalog Grozdanovićeva.

Objavljeno: 15:00h

Juče je ponovljeno glasanje na četiri biračka mesta za odbornike Skupštine grada Beograda, a članica glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, političarka Ana Grozdanović, iskoristila je priliku i putem društvenih mreža čestitala pobedu Aleksandru Vučiću na predsedničkim izborima u Srbiji, ali isto tako i dodala koliko je zadovoljna zbog svoje stranke.

Ona je istakla da je ponosna na njegov uspeh i pobedu i posebno iznela oduševljenje što i njena partija, SPS (prim.aut. Socijalistička partija Srbije) ima udeo u tome.

Ana Grozdanović
foto: Instagram/grozdanovićana_, Marina Lopačić

- Čestitam predsedniku Aleksandru Vučicu na veličanstvenoj pobedi. Srećna sam što je pobedio kao naš zajednički predsednički kandidat i ponosna sam što je više od 400 hiljada socijalista doprinelo njegovoj pobedi. To je potvrda ispravnosti politike koju su Vučić I Dačić vodili svih ovih godina. Bravo. - uputila je čestitke Grozdanovićeva javno.

- Ali ja ne bih bila ja , kada bih prećutala ono što mi stoji na srcu. Nadam se da ću u bliskoj budućnosti imati sliku sa poštovanim predsednikom naše lepe Republike Srbije, da ne moraju divni novinari da se muče time što spajaju slike kada pohvalim predsednika. - našalila se mlada politička, koja već uveliko uživa u ogromnoj podršci i poštovanju naroda i dodala koliko je važno boriti se za svoj cilj i uspeh:

- A možda doživim kroz svoj svakodnevni trud i rad da i on mene nekada pohvali. Nikada se ne zna, a zaista bi mi bila velika čast. Narode svako uspešan je bio početnik, zbog toga radite svakodnevno da bi i vi postali uspešni, ali nikada ne zaboravite ljude koji su vam se našli na tom vašem početku. - zaključila je Ana Grozdanović.

Inače, Grozdanovićeva je juče putem društvenih mreža stala u odbranu predsednika Srbije i osudila napade na njega koji su ovih dana učestaliji.

1 / 5 Foto: Emilija Jovanović

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.