Vlada Srbije uputila saučešće Rusiji: Užasnuti smo zločinačkim aktom i saučestvujemo u bolu i tuzi ruskog naroda!
Foto: Fonet

zaustaviti terorizam

Vlada Srbije uputila saučešće Rusiji: Užasnuti smo zločinačkim aktom i saučestvujemo u bolu i tuzi ruskog naroda!

Ambasador Rusije u Turskoj Andrej Karlov preminuo nakon što je večeras teško ranjen u napadu iz vatrenog oružja, na otvaranju ruske izložbe fotografija u Ankari
Objavljeno: 20:23h

Zvaničnici Srbije uputili su saučešće ruskim državnicima nakon ubistva ambasadora Rusije u Turskoj.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće predsedniku i premijeru Rusije Vladimiru Putinu i Dmitriju Medvedevu kao i ruskom narodu i porodici ruskog ambasadora Andreja Karlova Genadijeviča koji je danas ubijen u Ankari.

Ovo je za Alep! Ruski ambasador ubijen na izložbi u Ankari! (FOTO) (VIDEO)

- U ime Vlade Srbije izražavam najdublje saučešće povodom ubistva ambasadora Andreja Karlova u Ankari. Srbija je užasnuta zločinačkim aktom i saučestvuje u bolu i tuzi ruskog naroda. Ovaj događaj još jednaput pokazuje da sa terorizmom moramo da se obračunamo nemilosrdno i beskrupulozno, a Srbija će u svakom trenutku, pružiti podršku svim snagama mira - porućio je Vučić.

foto: Fonet

Ministar Dačić je istakao da Srbija najoštrije osudjuje teroristički napad u Ankari u kojem je ubijen ruski ambasador u Turskoj.

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, povodom ubistva ruskog ambasadora u Turskoj Andreja Karlova, uputio je večeras telegram sa izrazima saučešća ruskom kolegi Sergeju Lavrovu.

foto: Fonet

- Saosećamo u boli porodice ubijenog ambasadora, Ministarstva spoljnih poslova i cele Rusije - navodi se u telegramu šefa srpske diplomatije.

Ambasador Rusije u Turskoj Andrej Karlov preminuo nakon što je večeras teško ranjen u napadu iz vatrenog oružja, na otvaranju ruske izložbe fotografija u Ankari.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.